пʼятниця, 02 вересня 2016 00:05

"Відставка Авакова означатиме розпад коаліції"

"Відставка Авакова означатиме розпад коаліції"

— Сьогодні розгорнули інформаційну кампанію проти Арсена Авакова. Це показує: він — як кістка в горлі для людей, які не хочуть розвитку України та проведення реформ. Сайти-одноденки публікують замовні матеріали проти нього, — каже народний депутат від "Народного фронту" 37-річний Антон Геращенко.

Після вбивства поліцейськими затриманого в Кривому Озері Миколаївської області кампанія з дискредитації поліції посилилася, вважає Геращенко. А народний депутат із "Блоку Петра Порошенка" Сергій Каплін зареєстрував проект постанови про звільнення міністра внутрішніх справ.

— Більшість тих, хто критикує Авакова, перебувають у Росії. Після трагедії в Кривому Озері (24 серпня поліцейські побили, а тоді застрелили місцевого жителя Олександра Цукермана. — ГПУ) наближені до колишнього міністра МВС Віталія Захарченка (його підозрюють у злочинах під час Майдану. Перебуває в розшуку. — ГПУ) почали "топтатися" по поліції, — говорить Антон Геращенко. — Постанову про відставку зареєструвала людина з оточення Захарченка. Верховна Рада не проголосує за неї. Відставка Авакова означатиме розпад коаліції.

— Звертатимусь у Міністерство охорони здоров'я з вимогою провести примусову психіатричну експертизу Сергія Капліна. Якщо його визнають осудним, ним має зайнятися Служба безпеки України, — каже народний депутат 33-річний Олександр Дроздик.

— У розкрутку Капліна вкладають колосальні ресурси — гроші, медіа. Його випустили в українську політику й підтримують на плаву, щоб ніс усілякі нісенітниці, озвучував несусвітні звинувачення. І ні за що не відповідав. Ну що, мовляв, із Капліна візьмеш. Це тішить його московських кураторів, але має засмучувати громадян України.

— Каплін має зв'язки з Олександром Захарченком (ватажок ДНР. — ГПУ) та Марією Столяровою (колишня шеф-редактор телеканалу "Інтер". Громадянка РФ. Узгоджувала сюжети з кремлівським політтехнологом Ігорем Шуваловим і владою самопроголошеної ДНР. Її депортували з України. — ГПУ), — говорить нардеп 33-річний Андрій Помазанов із "Народного фронту".

— Столярова вважає своїм здобутком в Україні, що зуміла посадити в депутатські крісла потрібні Кремлю політичні сили. Це — пряма загроза національній безпеці. Тому не може залишатися без рішучої, швидкої й нещадної відповіді. Капліна мають допитати у справі злочинів проти Майдану і притягнути до відповідальності за належність до банди Януковича.

Зараз ви читаєте новину «"Відставка Авакова означатиме розпад коаліції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути