Ексклюзиви
пʼятниця, 23 травня 2008 18:38

Юлія Мирна з народження не стриже волосся (ФОТО)

Автор: фото: Юлія МІХНО
  Переможниця конкурсу ”Довга коса — дівоча краса” Юлія Мирна. Довжину волосся вона ніколи не міряла через забобони
Переможниця конкурсу ”Довга коса — дівоча краса” Юлія Мирна. Довжину волосся вона ніколи не міряла через забобони

— Якщо скажу, що хочу хоч трішки їх підрізати, така істєріка вдома починається! Мама кричить, папа кричить, не дай Бог! Перед конкурсом хотіла його сантиметрів на десять вкоротити, але після змагання зрозуміла, яка в ньому сила, — студентка Полтавського аграрного коледжу 17-річна Юлія Мирна з Шишак розповідає про своє волосся до колін.

У середу вона перемогла в конкурсі "Довга коса — дівоча краса", що відбувся в полтавському Будинку культури. Змагалися п"ять блондинок і дві шатенки.

— Після того, як у дитинстві в рік мене обстригли, практично не обрізаю волосся, — розповідає переможниця. — Тільки іноді на новий місяць підрівнюю кінчики, щоб воно не сіклося та швидше росло. Ніколи не фарбувала волосся. Не хочу перепалювати. Феном сушу дуже рідко, та й то на холодному режимі. Мию раз на тиждень, коли їду додому в Шишаки. Полтавська вода мені не підходить. Із розпущеним волоссям ходжу рідко. В основному роблю гульку чи заплітаю косу.

Юлія каже, що не знає, яка довжина її волосся — міряти через забобони забороняє мама.

Мирній подарували фен, абонент на разове відвідування солярію, щітки для волосся, шпильки. Друге місце посіла Леся Бутенко з Полтавського педуніверситету. Третє — Карина Криворучко з Решетилівки.

Конкурсантки мали якомога оригінальніше себе представити публіці за допомогою пісень, танців і віршів. Демонстрували волосся — найдовше, за коліна, мала Тетяна Головенко, 18 років. Не стригла його з дитинства. Вона першокурсниця факультету філології та журналістики Полтавського педуніверситету. Також дівчата по черзі розповідали про обряди перших пострижин, заплітання коси, показували відеоролики про волосся та догляд за ним. Демонстрували зачіски.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Мирна з народження не стриже волосся (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути