пʼятниця, 20 липня 2007 07:00

Тролейбус замовляють для випусків і днів народжень

— Зі шкіл Полтави на рік маємо більше півсотні приватних замовлень поїздок на тролейбусах, — каже начальник служби руху "Полтаваавтоелектротранс" Андрій Руденко. — Сімнадцята школа під час роботи літнього табору на 12 днів замовляла тролейбус для підвезення дітей до центру на екскурсії.

Тролейбус для власних потреб замовляли в День Святого Валентина — катали переможців конкурсу закоханих. Курсанти Полтавського військового інституту зв"язку в тролейбусі гуляли випускний.

— Я возив англійців, — хвалиться водій тролейбуса Віктор Купенко. — Один із них того дня святкував іменини. Його друзі з Полтави зробили йому сюрприз. Уквітчали тролейбус кульками, гірляндами і плакатами. Дві години в тролейбусі випивали й закушували. А тоді все прибрали і пішли до диско-клубу "Спайдер".

Година найму тролейбуса коштує 150 грн. Замовлення може зробити будь-хто. Обмежень у часі немає. Оренда 50-місного автобуса в Полтаві коштує 155 грн/год., 18–19-місного автобуса — 50 грн/год., лімузина — 450–500 грн/год., машини-іномарки — 150 грн/год.

Торік оренда тролейбуса була дешевшою на 50 грн.

Зараз ви читаєте новину «Тролейбус замовляють для випусків і днів народжень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути