Ексклюзиви
четвер, 09 жовтня 2008 18:31

Тетяна Мусіяка займається зйомками весіль

18-річна Тетяна Мусіяка із селища Нові Санжари рік заробляє відеозйомками різних свят та подій. За послугу бере 700–900 грн. Дівчина навчається в Полтавському професійно-технічному училищі N31.

— Відеокамеру мені подарували батьки на 16-річчя. Я вчуся на кравчиню. Хотіла піти на фотографа. Проте за два дні до навчання сказали, що мою групу недобрали, — розповідає Тетяна. — Думаю, з нового року здавати тестування й заочно вступати до Київського університету культури на кінематографа.

У вихідні Тетяна знімає весілля. Послугу оплачують залежно від кількості годин. За комп"ютерний монтаж матеріалу, що відзняв інший оператор, бере 500 грн.

— Сама не люблю зніматися. А от інших — подобається. Купила диск на сто весільних пісень. Підбираю спеціальні заставки. Думаю з нового року піти на курси фотографа. Хочу там накачати нові програми. Зараз користуюся однією — "Студія-9". Ще фотографую цифровим фотоапаратом. За альбом беру 100 гривень. На моєму рахунку п"ять весіль. На минулі вихідні думала відпочити. Так знайомі попросили зняти хрестини. Це нецікаво — платять 50–70 гривень. Уже знімала свято першого дзвоника. Цього року вперше зніматиму випускний за 900 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Мусіяка займається зйомками весіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути