четвер, 07 жовтня 2010 17:42

Тепло не дорожчатиме протягом двох місяців

Із понеділка в Полтаві розпочали опалювальний сезон, бо надворі похолодало - кілька днів було нижче +8°С. Тепло почали подавати насамперед до лікарень, дитсадків і шкіл. До кінця цього тижня обіцяють обігріти всі багатоквартирні житлові будинки в місті. Гендиректор "Полтаватеплоенерго" Володимир Чернявський під час онлайн-конференції в інформагентстві "Новини Полтавщини" запевнив - до грудня цін на тепло не підніматимуть:

- У структурі наших тарифів частка оплати за газ і електроенергію перевищує 60 відсотків. Окремо газопостачання - більше 50 відсотків. Ціна на газ із 1 серпня збільшилася на 50 відсотків. Тож неважко порахувати мінімальний рівень зростання тарифів. Прийняття рішення щодо перегляду тарифів - компетенція Національної комісії регулювання електроенергетики. Поки що протягом двох місяців тарифи будуть незмінними.

"Полтаватеплоенерго" не має боргів за газ перед постачальниками.

Тариф за тепло для населення становить 2,76 грн/кв. м житла. Платити слід увесь рік. У "Полтаватеплоенерго" розглядають питання запровадження окремого сезонного тарифу, тобто платити можна буде тільки в холодну пору року. Проте ціна тоді підвищиться до 5,52 грн.

Зараз ви читаєте новину «Тепло не дорожчатиме протягом двох місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути