Ексклюзиви
четвер, 25 вересня 2008 17:19

Свідки не прийшли на слухання справи Нефедовича

22 вересня на 9.30 було призначене чергове слухання справи 33-річного Леоніда Нефедовича. Планували заслухати свідків дорожньо-транспортної пригоди. Близько першої ночі 5 квітня в районі Будинку культури "АвтоКрАз" у Кременчуці сталася автокатастрофа. Загинули 30-річний Юрій і 25-річна Аліна Сохіни та 30-річний Євген Бринов. За кермом був директор торговельного дому "Тульчина-Кременчук" Леонід Нефедович.

— Суда не буде, бо свідєтєлєй немає, — голосно каже о 9.20 на порозі суду повнувата жінка в кремовій куртці. Курить.

Слухання не відбулося. Свідки на з"явилися. Їм надсилали судові повідомлення із проханням прийти до суду.

На попередньому засіданні 29 серпня суддя Тамара Сировєтнік зачитувала список свідків. Їх було близько 30. Тоді адвокат Нефедовича Григорій Сніжко запропонував замінити утримання під вартою свого підсудного заставою чи підпискою про невиїзд. Та суддя залишила підозрюваного в Полтавському СІЗО.

Підсудний Леонід Нефедович сидить за ґратами в теплому темному спортивному костюмі. Його охороняють чотири міліціонери. Окрім журналістів, у залі майже 20 людей.

Представник прокуратури, захисту потерпілих Ірина Маленко та сторона потерпілих і адвокат підсудного Григорій Сніжко узгодили, що без свідків розгляд справи неможливий. Останній припускає, що деякі могли не отримати повісток.

— Наступного разу ми відправимо повістки рекомендованими листами й залучимо міліцію, яка забезпечить явку свідків, — каже суддя Тамара Сировєтнік.

Наступне слухання справи призначили на 9 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Свідки не прийшли на слухання справи Нефедовича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути