четвер, 28 серпня 2008 15:41

Шуби з хутра можна пошити у кредит

Mісяць тому по вул. Леніна в Полтаві відкрили магазин "Світ хутра". Там можна купити, пошити чи відремонтувати вироби з хутра, взявши  безвідсотковий кредит.

— Ми лише нещодавно відкрилися, а вже десяти жінкам шиємо шуби, — розповідає продавець магазину Тетяна Скрипченко, 20 років. — Хутро, особливо зараз, користується попитом. Скоро зима, а влітку теплий одяг можна купити на 20–30 відсотків дешевше, ніж у сезон. У нас по каталогу чи за власним бажанням кожен може підібрати собі потрібний фасон одягу й колір.

Вироби виготовляє швейне підприємство у Кременчуці. Кредит на купівлю чи пошив одягу можна оформити в магазині.

— Людям набагато вигідніше брати у нас кредит на одяг під нуль відсотків, ніж у банку. Клієнти самі вирішують, за який час вони виплатять потрібну суму, — каже Скрипченко. — Роблять перший внесок — 300–400 гривень, а тоді виплачують суму рівними частинами. Виріб залишається на нашому складі, доки людина повністю не розрахується. Замовивши зараз, до зими можна виплатити кредит. Так і шуба збережеться в нормальному стані — міль не поїсть. Весь одяг ми обробляємо спеціальними засобами.

Напівшубу з лисиці тут можна купити чи замовити за 3,5–6 тис. грн, із норки — 7–13 тис. Довгу шубу з нутрії пошиють за 5 тис. грн, а з лисиці — за 8,5 тис.

— Найбільше замовляють хутро лисиці — і ціна доступна і виглядає пристойно. Також модні шуби із в"язкою. Ось, наприклад, ця, — жінка показує чорну з білим шубку зі стриженого кролика та шиншили. — Цього року на виставці в Києві вона посіла перше місце по Україні. Витримує шість-сім градусів морозу. Коштує така шубка 4 тисячі гривень.

Зараз ви читаєте новину «Шуби з хутра можна пошити у кредит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути