Ексклюзиви
четвер, 30 жовтня 2008 14:52

Старий гаманець потрібно викинути

Зберігати гроші в дірявому гаманці за східною філософією фен-шуй означає постійно їх втрачати. Аби гроші водилися — гаманець повинен бути з натурального матеріалу та мати відповідний колір.

— Не можна, аби гаманець був синій, зелений, червоний, — розповідає прихильниця фен-шую 37-річна полтавка Вікторія Мельничук. — Із таких гроші тікають. Мусить бути чорним, коричневим — це кольори землі. Вони навпаки притягують енергію збагачення.

Слід купувати гаманці з тканини, шкіри, замші. Дерматин, інші штучні матеріали відштовхують гроші. Краще вибирати гаманець самому. У подарованому гаманці обов"язково мусить лежати кілька гривень, щоб гроші водилися.

— Старий гаманець ні в якому разі не можна зберігати, — розповідає жінка. — Після покупки нового — його слід негайно викинути. Я свій гаманець закопала. Енергія землі сприяє плодючості. Вірю, через це в новому гаманці гроші також множитимуться. Не можна віддавати старий іншій людині. Так ви передаєте свою грошову енергію.

Фото рідних у гаманці носити не бажано. Гроші мають негативну енергетику. Вони можуть зашкодити цим людям. Найкраще до кишені гаманця покласти перев"язані червоною стрічкою китайські монети. Вони притягують багатство. Такі монети за ціною від 2 до 4 грн можна придбати в будь-якій крамниці, де торгують предметами фен-шуй та східними сувенірами.

Зараз ви читаєте новину «Старий гаманець потрібно викинути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути