Ексклюзиви
вівторок, 21 жовтня 2008 17:13

Шахрайка заходила у квартири зі старими вікнами

Шахрайка заходила у квартири зі старими вікнами

У Кременчуці минулого тижня затримали 36-річну циганку Наталію, яка представлялася працівником соцзахисту і видурювала у пенсіонерів гроші.

— Зі знайомою циганкою в одному з барів жінка пила пиво. Почала хуліганити, — розказує прес-офіцер Кременчуцького міського управління внутрішніх справ Анна Волювач. — Її забрали у райвідділ. І там з"ясували, що Наталю розшукують за шахрайство.

Циганка дурила людей в Луганській і Полтавській областях. У Кременчуці відомі два випадки шахрайства.

— Жінка видивлялася квартири зі старими віконними рамами, вхідними дверима, — веде Волювач. — Представлялася працівником соцзахисту. При цьому ніякого посвідчення не показувала. Казала, що тепер в Україні старі гривні міняють на нові. Треба показати всі гроші, які є. Вона перепише їхні номери і номер паспорта.

Циганка записувала дані в зошит. Купюри складала у конверт. Потім заговорювала людей або просила принести попити і замінювала конверти.

— У ньому старенькі знаходили чисті папірці, — говорить прес-офіцер. — В одного пенсіонера Кременчука видурила таким чином майже шість тисяч гривень. Циганка пояснила, що має трьох дітей і таким чином заробляє на життя. Найбільше дивує, що люди, незважаючи на повідомлення в газетах, по телебаченню, впускають сторонніх людей і довіряють їм гроші.

У цьому році в Кременчуці за шахрайство затримали трьох циганок.

Якщо ви чи ваші знайомі стали жертвами шахрайства, але не сповістили про злочин, звертайтеся за телефонами: 8 (0532) 2 53 31, 2 30 02 або за адресою: м. Кременчук, вул. 29-го Вересня, 6.

Зараз ви читаєте новину «Шахрайка заходила у квартири зі старими вікнами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути