Ексклюзиви
пʼятниця, 13 липня 2007 07:00

Рибалку-браконьєра засудили на рік

Після операції "Нерест" у судах Полтавщини розглянули 28 кримінальних справ про браконьєрство. Найсуворіше покарання винесли Віталію Мєдвєдєву, якого за 45 кг риби засудили на рік умовно.

Громадянин Росії 58-річний Віталій Мєдвєдєв живе у селі Кривуші Кременчуцького району з матір"ю та молодшим братом. Працював на Півночі водієм.

— На 630 гривень хотіли оштрафувати, — розповідає російською Мєдвєдєв. — А в мене не було грошей, і тому дали рік умовно. Коли мене спіймали, було холодно. Риба лізла і лізла. Ну, попав. Без паспорта живу. Рибу сусідам продаю. Пенсії нема, бо на оформлення паспорта потрібні гроші.

Віталій Федорович був тричі одружений, має сина й доньку. Діти живуть з колишніми дружинами. Браконьєр мав три судимості за бійки в сім"ї.

— За два місяці операції "Нерест" склали 325 адміністративних протоколів за порушення правил риболовлі, — розповів начальник Центру зв"язків із громадськістю обласного УМВС Юрій Сулаєв. — У браконьєрів вилучили 20 човнів, 716 сіток і два електропристрої для оглушення риби.

Зараз ви читаєте новину «Рибалку-браконьєра засудили на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути