четвер, 19 листопада 2009 17:41

Ректора академії водного транспорту підозрюють у педофілії, зоофілії й гомосексуалізмі

Скандал спалахнув після затримання ректора Київської державної академії водного транспорту Василя Михайлова. За офіційними даними, "МВС розслідує справу про діяльність організованого злочинного угруповання, керівником якої є громадянин Михайлов. Уся доказова база свідчить про те, що ОЗУ довгий час займалося зйомками гомосексуального та дитячого порно, зоофілії. Його поширювали за гроші".

Із такою заявою виступив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Перед телекамерами він підкреслив, що "у справі є багато гидоти". Спільники Михайлова підшукували дітей 12–16 років і примушували їх "брати участь у розпусних діях, зокрема групового характеру".

Окрім того, міністр заявив журналістам, що Михайлов не простенький собі виготовлювач порнухи. Він обіймав багато високих посад. Наприклад, був президентом асоціації "Морська освіта" і Всеукраїнської громадської організації "Українська асоціація приватних судновласників". А 2004 року — довіреною особою кандидата в президенти Віктора Януковича.

За дивним збігом обставин, останній факт не вмістили до "тісного ефірного часу". Вирізали. Чому? Спробуймо розібратися.

Перше. Разом із Михайловим було затримано кількох його спільників. Тетяна Валленберг вирішувала "кадрові питання" — підбирала неповнолітніх жертв. Віктор Дружинін — особистий водій Михайлова, який опікувався технічним боком виготовлення порнопродукції. Уродженець Республіки Гвінея-Бісау Ігнасіо, який вступав перед камерами у статевий контакт з іншими особами, зокрема з Михайловим.

Друге. У розпорядженні працівників міліції безліч доказів — заяви потерпілих, фото- та відеоматеріали і зізнання підозрюваних. З їхніх слів стає зрозумілим, що Михайлова досить скоро перестали цікавити традиційні сексуальні контакти. Спочатку він вирішив розважитися з гвінейцем Ігнасіо, потім залучив Тетяну Валленберг до своїх ігрищ. Згодом поставив камеру і ввів у "мізансцени" тварин. Коли й цього видалося замало, доручив Валленберг підшукати для огидних зйомок малолітніх дівчаток.

Він вирішив розважитися із гвінейцем Ігнасіо

Такий-от букет. Працівники міліції зібрали його, нагадаємо, на тлі гучного артеківського скандалу. Того самого, який усе ніяк не хотів триматися купи. Того, де "Регіонали" намагалася очорнити якомога більше політичних опонентів. Але одразу це не вийшло — опеклися на власних педофілах і зоофілах.

"Бютівці" неодноразово заявляли: вони зацікавлені в проведенні прозорого й об"єктивного розслідування справи стосовно "Артека". І першими, хто наполягав на цьому, були саме народні депутати, які стали жертвами сумнівного скандалу. Вони готові на активну співпрацю зі слідством. Проте виходить дивна річ: Генпрокуратура дуже мляво реагує на заяви, а депутатів для надання свідчень не викликає. Може, тому, що розуміє — такі виклики нічого не дадуть, бо фактів нема.

У прокуратурі чудово усвідомлюють інше: новий "педофільський" скандал буде значно гучнішим і набагато смертоноснішим для Партії регіонів. Тому й задіяні всі засоби тиску на засоби масової інформації. Тому й "випадають" із телевізійних сюжетів найнезручніші заяви міністра Луценка.

Зараз ви читаєте новину «Ректора академії водного транспорту підозрюють у педофілії, зоофілії й гомосексуалізмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути