Ексклюзиви
вівторок, 24 червня 2008 18:35

Пожежниця Людмила Кваскова станцювала східний танець

11 червня в Миргороді пройшов відбірковий тур творчого конкурсу рятувальників Полтавщини. У конкурсі змагалися працівники підрозділів МНС Миргорода, Зіньківського, Семенівського та Великобагачанського районів.

Кожен райвідділ МНС показав від трьох до шести номерів. Подивитися на виступи зійшлися майже півтисячі миргородців.

— Думала, пожежники тільки у вогонь та воду, а вони он як співають та танцюють, — говорить про концерт 37-річна Олена Шабатько з Миргорода.

Це перший творчий конкурс серед рятувальників. Заключний обласний тур відбудеться в Полтаві 25 червня. Переможці представлятимуть область у Києві.

На першому конкурсному етапі в Миргороді найгучніше глядачі аплодували Людмилі Квасковій із Миргородського міського відділу надзвичайних ситуацій. Жінка виконала східний танок. Донька працівника Гадяцького райвідділу МНС Діана Лагута читала вірші й отримала приз глядацьких симпатій.

Переможцями конкурсу також стали Олег Плахотя та Віктор Часовий із Великобагачанського райвідділу. Вони заспівали "Офіцери" та "Лист до матері". Педько Олексій із Зіньківського райвідділу МНС переміг із піснею "Два кольори". Дмитро Терещенко із Семенівського райвідділу МНС виконав пісню Олега Газманова "Єсаул".

Зараз ви читаєте новину «Пожежниця Людмила Кваскова станцювала східний танець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути