четвер, 03 березня 2011 18:34

Подарували три електрочайники

"Газета по-українськи" напередодні 8 Березня дізнавалася, що полтавські жінки роблять з непотрібними для них подарунками.

Наталія Заєць, 26 років, соцпрацівник:

— Дістали квіти і шоколад. На роботі три роки поспіль дарять коробку цукерок і квіти. Хлопець теж постійно приносить дорогі букети. Туди ж і батько. У мене після 8 Березня у квартирі наче оранжерея. А хочеться чогось оригінальнішого! Передарюю такі дарунки подругам та сестрі. Залишаю лише букет хлопця, а то він образиться.

Олена Кравченко, 34 роки, економіст:

— Чоловік узяв моду на свято дарувати мені дорогі светри. Ходить по виставках і вибирає гривень по 400. Та смаку в нього немає. Мені тільки один чорного кольору сподобався. А то інші всі з якимись дитячими узорами. Я йому нічого не кажу, старається ж. А светри складаю у гардеробі. Один мамі віддала.

Оксана Логвиненко, 23 роки, студентка:

— Після 8-го числа в мене куча непотрібної косметики. Її дарує тато і брат. Знають, що я користуюсь зовсім іншою фірмою, та все ж туди. Я її поставлю у ванній на кілька днів, щоб вони бачили, що ціню їхню увагу. Не розпаковую, можу перепродати одногрупницям. Косметика мені хоч і не підходить, та коштує недешево.

Євгенія Левченко, 22 роки, продавець:

— Минулого року мені друзі, наречений і мама подарували по електрочайнику. Поскаржилася, що дома його не маю. Зараз користуюся лише одним. Другий стоїть навіть не розпакований. Ще один віддала бабусі.

Валентина Дяченко, 50 років, медсестра:

— Раз на 8 Березня чоловік гукає: "Ану дивися, кого я тобі привів!". У хату заходить великий собака. Видно, що породистий. Чоловік його на городі побачив. Подумав, що нічийний. Ми його нагодували та спати поклали. А наступного дня кум прийшов і каже: "Це ж моя собака!". Пес його упізнав. Мусили віддати.

Зараз ви читаєте новину «Подарували три електрочайники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути