Ексклюзиви
пʼятниця, 10 серпня 2007 07:11

Під Великою Багачкою розбилися п"ятеро громадян Німеччини

— Вантажівка виїхала на зустрічну смугу, зіштовхнулася з "ніссаном". Іномарка розбилася "всмятку", весь передок був під вантажівкою, — розповідають у Головному управлінні МНС області про аварію, що сталася вранці 8 серпня на трасі Київ–Харків біля Великої Багачки.

У легковику їхали громадяни Німеччини — чотири жінки й чоловік. Їхні тіла порозривало на шматки. Щоб витягти трупи, машину довелося розрізати. Живою ще була 22-річна Анастасія Шмідт. Жінка померла за годину в райлікарні.

— Вона встигла розповісти російською, що вони їхали з Криму до її сестри, яка живе під Києвом, — каже начальник Великобагачанського райвідділу МНС Сергій Гайворонський. — За паспором встановили, що жінка — громадянка Німеччини. Також сказала, що має маленьку дитину. У паспорті іншої загиблої Ірини Айхман, 23 роки, записано двоє дітей.

За кермом "ніссана" сидів 21-річний Андрій Бриль — уродженець Краснодарського краю Росії. Очевидно, загиблі — колишні емігранти з України та Росії. Більше про них нічого не відомо.

Ім"я водія вантажівки не називають, посилаючись на таємницю слідства.

— Він їхав цілу ніч, віз товар до Полтави. Працює на одному з міських підприємств. Говорить, що йому засліпило очі й він не впорався з керуванням, — пояснює Гайворонський.

Зараз ви читаєте новину «Під Великою Багачкою розбилися п"ятеро громадян Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути