Ексклюзиви
понеділок, 19 березня 2012 07:15

"Очищення крові — чиста основа здорового життя"

Автор: Фото: З особистого архіву Олександра Роєнка
  Олександр Роєнко: ”Медикаменти допомагають лише згладити симптоми хвороб”
Олександр Роєнко: ”Медикаменти допомагають лише згладити симптоми хвороб”

— З їжею, водою і повітрям в організм людини постійно надходять десятки тисяч непотрібних і навіть отруйних речовин. У боротьбі з ними дедалі слабшає наш імунітет, органи детоксикації, виведення. Крім прямого токсичного впливу, ці речовини спричиняють серйозні порушення обмінних процесів. Утворюється порочне коло, розірвати яке сам організм уже не в змозі навіть за допомогою ліків. Це і призводить до багатьох хронічних і практично невиліковних захворювань, — каже кандидат медичних наук, магістр державного управління Олександр Роєнко, директор Медичного центру доктора Роєнка в Полтаві. — Поява цих недуг свідчить про відсутність природних сил боротися з патологією.

У більшості захворювань, які пов'язані з порушенням складу внутрішнього середовища організму і призводять до тяжких хронічних хвороб, загальноприйняті методи лікування безсилі. Медикаменти допомагають лише згладити симптоми хвороб.

— У таких випадках необхідне принципово нове лікування — еферентна терапія, тобто пряме видалення з внутрішнього середовища організму отруйних речовин. Найефективнішим методом такого лікування є мембранний плазмаферез, при якому молекули токсичних речовин видаляються із плазмою — рідкою частиною крові, — продовжує Олександр Миколайович. — Своєчасне проведення еферентної терапії і корекція імунітету допомагають запобігти прогресуванню хвороб. Особливо це доцільно на ранніх стадіях. Певною мірою такі процедури рекомендують людям, які протягом життя хворіли, працювали на шкідливому виробництві чи жили на забрудненій території. В їхньому організмі нагромадилася шлаки, котрі рано чи пізно дадуть про себе знати через різні недуги. Зі шлаками пов'язане передчасне старіння. Оскільки середня тривалість життя людини вдвоє менша від її біологічних можливостей.

Очищення внутрішнього середовища організму призначають також після перенесених важких гострих захворювань. Цей метод дає позитивні результати в комплексному лікуванні різних видів алергій, порушень ліпідного обміну, менструального циклу, перенесених інсультів та інфарктів міокарда, шкірних аутоімунних хвороб, запальних процесів статевої системи в чоловіків і жінок, безплідності, трофічних виразок.

— За кордоном цей метод з успіхом застосовують для профілактики. Особливо він популярний серед людей, чия діяльність пов'язана з великими емоційними і фізичними навантаженнями, чий робочий день має ненормований графік. Це бізнесмени, педагоги, вахтові робітники, — розповідає доктор Олександр Роєнко. — Американці, на мій погляд, дали найчіткіше визначення мембранному плазмаферезу: "Як добра господиня раз на тиждень робить генеральне прибирання власної квартири, так і людина, яка поважає себе і цінує своє здоров'я, повинна раз на рік провести очищення власної крові".

Плазмаферез дозволяє видалити з крові мікроби і токсини, циркулюючі імунні комплекси, продукти метаболізму, компоненти зруйнованих і дефектних клітин, гормони, інші токсичні і біологічно активні речовини. Особливо добре метод зарекомендував себе в поєднанні з озонотерапією і лікуванням п'явками.

— Курс лікування зазвичай складається з трьох-п'яти послідовних процедур, проведених через день або через два дні на третій. Триває близько двох-трьох тижнів. Після консультації і лабораторного обстеження фахівці нашого центру підбирають для кожного пацієнта індивідуальну програму лікування, — каже Олександр Миколайович. — Очищення крові за допомогою мембранного плазмаферезу — це свобода від токсинів, чиста основа здорового життя. Чого вам і вашим близьким бажаю на багато років.

Ірина КАМЕНЄВА

За консультаціями і лікуванням звертайтеся:

Медичний центр доктора Роєнка, адреса:

м. Полтава, вул. Фрунзе, 9-А, зворотна сторона басейну "Дельфін".

Тел.: 56 97 57, 65 38 53.

Консультації безкоштовні.

Зараз ви читаєте новину «"Очищення крові — чиста основа здорового життя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути