четвер, 03 лютого 2011 18:26

Про зарплату мера поширюють плітки

11 січня депутати Лохвицької міськради затвердили обсяг премії міського голови 36-річного В'ячеслава Демчука та заступника Світлани Вовчук.

Із 1 січня мер і його заступник отримуватимуть надбавку за високі досягнення у праці та виконання особливо важливої роботи у розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років. Також щомісячну премію за значний особистий внесок у загальні результати роботи розміром 50% окладу.

Третина депутатів на сесії не підтримали преміювання.

— Це раніше були зарплати в голови і заступника баснословні, — пояснює В'ячеслав Демчук. — Ми їх знизили наполовину. Пішли назустріч депутатам, комісіям, виконкому.

Відомо, що Надія Солонець, яка вісім років працювала міським головою Лохвиці, 100-відсоткову премію отримувала щомісяця. У першому півріччі 2010 року її притягнули до адміністративної відповідальності за порушення закону про корупцію. Присудили сплатити 850 грн штрафу.

Щойно Демчук став мером, про його платню почали пліткувати. Лохвичани називали суми до 22 тис. грн. Дізнавшись, міський голова на сесії 7 грудня оприлюднив довідку про свою зарплату. З 16 по 30 листопада він заробив 3413,22 грн. Отримав з них на руки — 2709,76 грн.

Зараз ви читаєте новину «Про зарплату мера поширюють плітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути