Ексклюзиви
понеділок, 07 листопада 2011 07:00

Нові тролейбуси ламаються на ходу

— На вихідних їздив з жінкою новим тролейбусом. На зупинці Панаса Мирного ледь запхалися. Тролейбус смикнувся і зупинився. Передні двері перестали закриватися, — розповідає полтавець 33-річний Олег Мироненко.

Водій вискочила, щось посмикала — двері не ворушаться. Тоді пару мужиків стали їх трусити, — продовжує Олег. — Зверху лямку відірвали, двері якось притулили. Сказали, їхатимуть у депо. Чув, нові "Богдани" розлітаються по запчастинах.

10 нових тролейбусів "Богдан" випустили на маршрути два тижні тому. Городяни зауважують, насправді їздить удвічі менше.

— По-первах у всіх містах такі проблеми. Як отримали тролейбуси, два дні обкатували. То мінімальний період, але достатній, — говорить 54-річний Петро Карпенко, начальник "Полтаваелектроавтотранс". — Всі поломки дрібні. Самі не ремонтуємо. Тролейбуси мають два роки гарантії. Із заводу доводиться викликати спеціалістів. Чому ламаються, важко сказати. Нова техніка — краще ніж стара. Їде плавно, не бряжчить, тепло. Єдина проблема — пенсіонери думають, тролейбуси купили для них. Сваряться, виганяють інших пасажирів.

Чотири нові тролейбуси працюють лише у години пік. Решта, шість, у звичному режимі. Тролейбусники кажуть, якщо усі ставити на повний робочий день, не витримають навантаження.

За нові тролейбуси "Богдан" заплатили близько 18,9 млн грн. Їх виготовили у Луцьку.

Зараз ви читаєте новину «Нові тролейбуси ламаються на ходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути