понеділок, 25 червня 2012 00:00

На свято привезли тонну морозива

Автор: фото: Ірина РЕРІХ
  Полтавка малює морозиво компанії ”Рудь” в одному з конкурсів на святі
Полтавка малює морозиво компанії ”Рудь” в одному з конкурсів на святі

16 червня о 13.00 на Театральному майдані в Полтаві починається сімейне свято морозива. Близько тисячі дорослих і дітей прийшли ласувати улюбленим десертом і цікаво провести вихідний.

Свято організувала компанія "Рудь", лідер серед вітчизняних виробників морозива. Такі фестивалі проводять шостий рік поспіль у більшості міст України.

Театральний майдан Полтави перетворився в країну для дітей. У ряд стоять яскраві намети. У кожному пропонують цікаву забаву — помалювати, виліпити фігурки з гіпсу, зробити тимчасове татуювання чи боді-арт, оригінальну зачіску, пограти в баскетбол. Для малечі поставили гумові гірки і батути. Багато дітей із батьками стоять біля безпрограшної лотереї. Там усі отримують подарунки — магніти, пазли, брелоки, блокноти, ложки для морозива, чохли для телефонів, чашки, рюкзаки.

Усі атракціони — безкоштовні. Достатньо отримати спеціальну валюту свята — "рудики". Їх міняють на обгортки з-під морозива "Рудь".

— Наша родина не пропускає жодне свято. Тільки тут можна скуштувати всі види морозива марки "Рудь", — каже полтавка 30-річна Світлана Павленко. — Обгортки збирай хоч цілий рік. Ми почали за місяць, і то маємо більше сотні, — показує прозорий пакет з обгортками від різного морозива. — Поміняємо на "рудики", підемо на атракціони. Доця Настя хоче зачіску модну і дитячий боді-арт, а молодший Діма на гірки проситься.

Майданом ходять клоуни й актори в костюмах морозива "Ріжок", слоненяти Пустунчика. Із ними залюбки фотографуються.

На сцені влаштували конкурси. Під гучні оплески діти танцюють, виконують різні завдання. За це отримують призи.

— Наше свято щороку оновлюється. Додали нові атракціони — "Злови морозиво" і "Юний архітектор". Хочемо постійно приємно дивувати наших покупців, — каже Денис Павловський, менеджер із реклами компанії "Рудь". — На свято привезли тонну морозива. Найпопулярніше — "100% морозиво". У Полтаві завойовує популярність "Тоффі", "Фісташка". Випустили два роки тому. Ріжок подобається як дорослим, так і дітям.

На свято завітали гості — міський голова Олександр Мамай, головний лікар міської дитячої лікарні Людмила Пономаренко. Від компанії "Рудь" їй вручили сертифікат на сучасний комп'ютер для лікарні.

— Добре, що є такі цікаві свята, — каже полтавець 10-річний Олександр Дубина. — Морозива з'їв п'ять пачок. За "рудики" виміняв чашку. Ще лишилися. Ці додому заберу — хай будуть на пам'ять.

Зараз ви читаєте новину «На свято привезли тонну морозива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути