понеділок, 23 вересня 2013 00:45

На перемогу "Ворскли" ставлять по 20 гривень

Полтавці почали робити утричі більше ставок у букмекерських конторах на футбольні матчі. Найчастіше кладуть невеликі суми — 20-100 грн.

— За півтора місяця на ставках чистими підняв 2,5 тисячі гривень. Гроші клав в основному на ігри "Ворскли" у чемпіонаті України. Майже всі дев'ять матчів угадав. Програв тільки один раз, коли поставив 100 гривень на побєду в матчі з "Металургом", — розповідає 24-річний Андрій Боженко, робить ставки у державній конторі "Спортліга". — Большинство друзів теж почали захоплюватися. Рік тому "Ворскла" грала слабко, ставити гроші не було сенсу. Зараз команда багато перемагає, то азарт і прокинувся. Обідно тільки, що букмекери почали знижувати коефіцієнти. Якщо два місяці тому на перемозі команди можна було підняти суму в шість разів більшу від поставленої, то тепер виграш у середньому множиться тільки на три.

Частина городян робить ставки на ігри полтавської команди через інтернет.

— Для ставок в інтернеті треба відкрити банківський рахунок і покласти на нього хоча би гривень 200. Цього хватить на дві-три гри, — говорить місцевий 29-річний Андрій. — Далі треба зареєструватися на сайті та вказати номер банківського рахунку. За пару днів до гри вибираєш один або нєсколько матчів і вказуєш, яку суму хочеш поставити. Якщо вгадаєш — виграну суму букмекери на наступний день перечислять на рахунок, програєш — кошти знімуть. Тиждень тому на побєду "Ворскли" в Ужгороді над "Говерлою" зарядив 500 гривень. Виграв 1500.

— Півроку тому на мєстну команду в кожній конторі ставили не більше 20-30 людей. Зараз — не менше 100, — каже 34-річний Владислав, колишній букмекер. — Більшість виграє по 100-200 гривень. Знакомий розказував, що у його конторі на минулому тижні якийсь пацан поставив 1200 гривень, а виграв почті чотири штуки.

5 хвилин тривав смерч у місті Кобеляки 15 вересня. Зірвав дахи з 22 будинків і районної лікарні

Зараз ви читаєте новину «На перемогу "Ворскли" ставлять по 20 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути