четвер, 23 липня 2009 18:35

На нарощуванні нігтів можна заробляти до двох тисяч гривень

У студії нігтьового дизайну "Едем" у Полтаві вчать нарощувати та розписувати нігті. Курс триває 15 днів. Майстри студії кажуть, це найдосконаліша та найповніша програма з гелевого й акрилового нарощування нігтів. По завершенні курсу учням видають сертифікати.

— Догляд за руками завжди в моді, — всміхається директор студії  "Едем" Наталія Бутенко. — Люди поступово починають розуміти, що мати власні ідеальні нігті неможливо. Край нігтя — це ороговіла мертва клітина, яка поступово руйнується. Акрил же, навпаки, захищає ніготь, робить його охайним і привабливим на вигляд. Саме тому кількість клієнтів у нас постійно зростає, а на майстрів із нарощування великий попит.

Під час навчання в студії учні два дні поглиблено вивчають теорію. Решту занять практикуються.

— Викладають наші майстри та фахівці потужної компанії з Дніпропетровська "Нігтьовий сервіс", — пояснює Наталія. — Я більш як півроку шукала добрих викладачів. Їхня програма сподобалася найбільше. За 15 днів вони читають повний курс із акрилового нарощування. Жодних таємниць від учня.

Наталія Бутенко каже, передусім учениці здобувають глибокі знання з будови нігтів. Адже останні відображають загальний фізичний стан людини. Велику увагу приділяють опануванню професійної етики.

— Добре робити нігті недостатньо, — веде далі директор студії. — Потрібно зробити так, аби людина не боялася цієї процедури. Пояснити їй, що відбувається під час процедури нарощування і з якою метою. Щоби 3 години, доки триває сеанс, збігли непомітно й клієнт мав бажання повернутися сюди.

Учениці роблять 11 видів дизайну нігтів. Ознайомлюються з усіма формами та видами роботи зі штучними нігтями. По завершенні складають тести, в яких понад 40 питань.

— Ставимося до викладання дуже серйозно, — запевняє Наталія. — Групи набираємо невеликі. До кожного — індивідуальний підхід. Викладач увесь час перебуває в класі та відповідає на запитання. Ніхто не йде від нас без знань, і сертифікат отримує, лише показавши ці знання.

Майстер зауважує: не потрібно думати, що нарощування та розпису нігтів може навчитися лише людина з художнім хистом.

— Якщо подобається ця справа й ви докладете зусиль — талант неодмінно з"явиться. Я також практично не малювала, хоча в дитинстві подобалося цим займатися. Свої здібності розвивала вже у 30-річному віці. Тому постійно кажу дівчатам — учитися ніколи не пізно, й розвивати хист також.

Беручи на роботу нових працівників, Наталія Бутенко віддає перевагу тим, хто має сертифікат про закінчення навчання.

— Якщо людина витрачала час, сили, гроші — вона хотіла вчитися, — говорить директор. — А отже, має на меті розвиватися. Із такими людьми завжди приємно працювати.

Наголошує, добрим майстрам із сертифікатом улаштуватися на роботу неважко. За кілька місяців копіткої праці й постійної практики можна отримувати зарплатню від 1 до 2 тис. грн. Хто має бажання, впевненість та сили — може відкрити власний салон.

15-денний навчальний курс коштує 2,5 тис грн. Учні працюють із матеріалами салону. Витрачатися доводиться лише на набір пензлів, із яким можна працювати надалі.

— Доки дівчатка вчаться — нарощують нігті мамам, подругам, — говорить Наталія. — До багатьох черги вишиковуються, тому суму, витрачену на навчання, вони відпрацьовують, так би мовити, в процесі.

Із кожною ученицею в студії підтримують контакти. Запевняють, навіть за півроку можна звернутися та дістати корисну пораду. Для всіх, хто пройшов курс навчання, діє 5-відсоткова знижка на придбання матеріалів.

По завершенні курсу учням видають сертифікати

— Маємо нововведення — безкоштовні курси для майстрів нігтьового дизайну, — хвалиться Наталія. — На них можна дізнатися про наші матеріали, отримати сертифікати на ознайомлення з ними. Навчатимуть майстри студії "Едем" та викладач із "Нігтьового сервісу" з Дніпропетровська. Це курси для фахівців, які хочуть підвищити свій рівень, дізнатися про нові тенденції й напрямки.

Також у студії "Едем" пропонують курси візажу, нарощування вій, боді-розпису, депіляції, манікюру, педикюру тощо.


Адреса: м. Полтава, вул. Комсомольська, 27 (зуп. Площа Леніна). Тел. 8 (0532) 61 09 87,

69 33 28, 8 (050) 637 26 44.

Зараз ви читаєте новину «На нарощуванні нігтів можна заробляти до двох тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути