четвер, 17 квітня 2008 19:18

На концерт Аліни Гросу прийде її полтавська рідня

 

22 квітня співачка Аліна Гросу, 12 років, уперше приїде до Полтави. Вона півтори години виступатиме з концертною програмою "Куда уходит детство" в палаці дозвілля "Листопад".

Полтава буде дев"ятим містом, де співатиме Гросу в рамках благодійного туру по 22 містах України. Аліну супроводжуватиме її мати 40-річна Ганна.

— Двісті квитків ми віддамо дітям із дитбудинків та інтернатів. Під час концерту Аліна запросить їх на сцену, щоб разом поспівати. Даруватиме свої плакати, листівки, м"які іграшки, — розповідає Ганна Гросу. — А тоді пригостить їх великим іменинним тортом — у доньки 8 червня день народження.

У Кіровограді Аліна ледь не впала з гойдалки, виконуючи пісню про маму.

— Її підняли вище трьох метрів, чуть не зірвалася. Чи п"яні ті регулювальники були, чи що, — скаржиться Ганна Андріївна. — В інших містах нам влада проплачує і оренду залу, й роботу балету. А до полтавського організатора концерту вже кілька днів навіть додзвонитися не можу — чи будуть ті двісті сиріт на концерті.

Аліна співає з чотирьох років. Випустила чотири сольні альбоми. Її творчою хрещеною називають Ірину Білик. З нею Гросу їздила відпочивати до Туреччини, Греції, Єгипту, Китаю, на Кіпр, Сицилію. Батько співачки 40-річний Михайло Гросу — депутат Чернівецької міськради. У жовтні минулого року він подарував доньці сріблястий кабріолет за 600 тис. грн. після програшу у відборі на дитяче "Євробачення". Там вона зайняла друге місце.

У Полтаві Гросу виконає 20 пісень. Серед них — "Бджілка", "Рушничок", "Беспризорный мальчишка" та п"ять нових композицій.

На концерті буде двоюрідний дядько Аліни, пенсіонер Микола з Полтави. Раніше він очолював місцеву взуттєву фабрику.

Зараз ви читаєте новину «На концерт Аліни Гросу прийде її полтавська рідня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути