четвер, 17 березня 2011 17:50

Чоловік пробив стелю шаром для боулінгу

Найбільші штрафи у полтавських боулінг-, більярдних та комп'ютерних клубах. Суму та кількість штрафів розважальні заклади встановлюють на свій розсуд.

1. Приблизно 5 тис. грн доведеться заплатити за пробиту кулею для боулінгу стелю. Штраф ввели після того, як у розважальному клубі "Турбіна" у Полтаві чоловік узяв важку кулю з маленькими отворами для пальців. Сильно розмахнувся і неправильно кинув. Шар зробив пірует у повітрі і полетів до стелі. Врізався і пробив її. У вартість штрафу увійшла заміна частини стелі і дротів.

2. Від 2 до 4 тис. грн — штраф за порване сукно на більярдних столах. Вартість залежить від країни-виробника і якості тканини. Найдорожче бельгійське, найдешевше — китайське.

3. 150 грн–2 тис. грн коштує зламаний кий. В одному з більярдних клубів четверо хлопців напідпитку вирішили перевірити їх на міцність і переламали два киї. Сказали, не навмисне, а просто наступили. Часто киї ламаються через те, що на них спираються люди. Ціна штрафу залежить від дерева, з якого кий, країни-виробника та якості роботи. Остаточну суму встановлює заклад.

4. Найдешевші штрафи у комп'ютерних клубах. Там можуть стягнути близько 100–110 грн за поламану мишку чи клавіатуру. Також виганяють усіх, хто матюкається або прийшов п'яний.

5. 70 грн штрафу заплатять ті, хто, граючи у боулінг, кидають кулі на інші доріжки, кидають одночасно дві кулі або виходять у вуличному взутті на паркет. 100 грн — за потрапляння кулею у перегородку, що опускається перед кеглями. Був випадок, коли дівчина кинула кулю, а вона покотилася не по доріжці, а назад, між столиками до барної стійки. За це заплатила 70 грн.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік пробив стелю шаром для боулінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути