Ексклюзиви
понеділок, 17 жовтня 2011 07:30

Міст збільшать на 15 м

Автор: фото: Оксана Ханас
 

У Полтаві на вул. Великорогізнянській, у мікрорайоні Поділ, працює екскаватор підприємства "Полтаватрансбуд". Він розчищає протоку річки Тарапуньки, куди стікає вода під час дощів. Тут закладатимуть конструкцію для розширення 8-метрового мосту. Його збільшать на 15 м.

— Таким чином хочемо вирівняти проїжджу частину, — говорить 70-річний Олексій Ландар, голова правління підприємства "Полтаватрансбуд". — Міст розташований на скривленому відрізку дороги. Він завузький, там немає тротуарів для пішоходів. Плануємо зробити так, щоб люди могли безбоязно переходити міст, по обидва його боки будуть тротуари. До того ж зможемо спростити рух транспорту, усунути затори, що часто стаються перед мостом, особливо взимку, через поганий обзор на цій ділянці шляху.

Іще одним приводом є зведення багатоповерхівки по вул. Панянка, 65.

— Через будівельні роботи ми й розширюємо дорогу, — продовжує Ландар. — Але не тому, що будинок заважає руху чи займає проїжджу частину. Магазини, які раніше там стояли, були значно ближче до дороги. Тепер ми зробимо тут нормальний тротуар.

Роботи планують завершити за два тижні. Старий міст частково перекрили.

Зараз ви читаєте новину «Міст збільшать на 15 м». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути