четвер, 12 травня 2011 17:54

Магазин "Паляниця" закрили нові власники

"Два тижні тому помітила, на вулиці Жовтневій закрився магазин "Паляниця". Це був один із перших фірмових магазинів Полтавського хлібокомбінату, — каже полтавка 58-річна Антоніна Череда. — За хлібом ходила тільки до них. Завжди свіжий, смачний. І зайти приємно — дівчата у вишитих сорочках, на стінах орнаменти".

Хлібокомбінат торік викупила корпорація "Формула смаку" із Кіровограда. Закрити магазин вирішили нові власники.

— На вулиці Жовтневій ми не мали власного магазину, тільки орендували приміщення. Повернули його власнику. Що буде на тому місці, не знаю, бо його знову здають в оренду, — говорить 55-річний Олександр Кондратенко, головний інженер Полтавського хлібокомбінату. — Зараз випікаємо до 25 тонн хлібобулочних виробів. У докризові часи пекли 35 тонн, три роки тому до 50.

Крім фірмового магазину в центрі, вироби Полтавського хлібокомбінату продають у мережі кіосків "Добро". Окремі якийсь час стояли зачинені.

— Їх на рік взяв в оренду приватний підприємець "Козуб" за умови, що продаватиме наш хліб, — продовжує Олександр Кондратенко. — Думаю, як закінчиться оренда, кіоски повернемо собі. На хлібокомбінаті плануємо відкрити нову лінію з випікання, провести капітальний ремонт.

Торік через 300-тисячний борг за газ та борги по зарплатні Полтавський хлібокомбінат втратив мережу розповсюдження. Місяць полтавські заводи не працювали.

Зараз ви читаєте новину «Магазин "Паляниця" закрили нові власники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути