пʼятниця, 19 жовтня 2007 07:04

Льодові катки запрацюють із настанням морозів

— Щойно встановиться температура від мінус восьми і нижче, почнемо заливати воду та готувати катки, — каже голова Кременчуцького спорткомітету Олександр Мазур, 47 років.

Цьогоріч у Кременчуці три хокейні катки під відкритим небом працюватимуть безкоштовно. Розташовані вони в мікрорайоні Молодіжний. Два з них — по вул. Миру та Петровського. Третій — по вул. 50 років СРСР, у клубі "Афіни". Майданчики зі штучним покриттям для відвідувачів відкриють із настанням морозів. Торік година катання коштувала 20 грн для дорослих. Для дітей та школярів — 10.

Також у місті будують каток зі штучним покриттям. Навесні його планують відкрити в торговельному центрі "Амстор" по вул. Першотравневій, що в районі залізничного вокзалу. Його площа становитиме 1 тис. кв. м — сьому частину футбольного поля.

У Полтаві новий каток просто неба побудують у мікрорайоні Левада. Поки що в міськвиконкомі не визначилися з датою відкриття. Натомість відомо, що 17 листопада відкривають каток у торговельно-розважальному центрі "Екватор" по вул. Ковпака, 26. Фунукціонуватиме він протягом року.

Із настанням морозів запрацюють льодові катки під відкритим небом у парку "Перемога" та Павленківському.

Зараз ви читаєте новину «Льодові катки запрацюють із настанням морозів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути