Ексклюзиви
понеділок, 14 січня 2013 06:15

Комунальники відмовляються ремонтувати дах

— У нашій 9-поверхівці на вулиці Богдана Хмельницького, 36 забилася зливна труба. Через те під'їзд будинку залило розталою водою. Кинулися дзвонити у жек, а там кажуть, що це не їхня парафія, телефонували в аварійну службу — теж ніхто не приїхав. Куди у таких випадках треба звертатися? Хто повинен відповідати за стан дахів і зливних труб?

Ніна Звягольська, 59 років, Полтава

— Якщо не спрацювала зливна труба чи тече дах, жителі повинні телефонувати у міський відділ оперативного реагування. Треба описати проблему, назвати який будинок — жеду, кооперативний чи ОСББ. Після цього диспетчер дасть номер служби, яка ліквідує поломку та її наслідки, — пояснює Олександр Ландар, керівник комунального підприємства "Житлово-експлуатаційна організація-2". — Мешканці повинні знати — жеди не відповідають за стан дахів і зливних труб. Ми надаємо шість послуг, за які платять квартплату: прибирання дворів, вивіз сміття, дезінфекція, теплопостачання, обслуговування димоходів, освітлення під'їздів. За дахом і зливною трубою мають слідкувати мешканці. Наші працівники за бажанням жильців можуть оглянути проблемну ділянку, скласти акт та відправити його до житлово-комунального господарства міста. Там вирішуватимуть, коли і скільки грошей виділять на ремонт будинку.

Телефон міського відділу оперативного реагування — 1580.

Зараз ви читаєте новину «Комунальники відмовляються ремонтувати дах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути