четвер, 18 березня 2010 16:25

Коли автомобіль у зоні доступу

Навряд чи є така людина, котра не мріяла би змінити стомливий статус пішохода на комфортно-швидкісне звання автомобіліста. Проте втілити таку мрію в реальність, виявляється, непросто.

Криза внесла свої руйнівні корективи як у платоспроможність наших співгромадян, істотно знизивши їхні фінансові можливості, так і у ринок автокредитування, позбавивши середньостатистичного українця надії на доступне авто. За умов, коли потенційні автопокупці, на жаль, не настільки багаті, аби брати "дешеві" кредити, а іноземне слово "лізинг" іще не встигло закріпитися у свідомості вітчизняного споживача, котрий зазвичай із підозрою ставиться до всього невідомого, надзвичайно актуальною стає альтернативна програма — придбання в групах. Такий спосіб купівлі, хоч і не винайдений в Україні (з"явився років 40 тому в Америці), поза сумнівами, дуже перспективний. Він базується на мінімальних щомісячних внесках потенційних покупців, об"єднаних у групу і контрольованих компанією-адміністратором. Перевагами цього методу не один десяток років користуються жителі Португалії, Угорщини, Польщі, Іспанії, а також Америки. Стати щасливими володарями автомобілів "до кишені" вже встигли понад 36 тис. наших співвітчизників. Тих, хто обрав таку форму придбання, щомісяця більшає. Що, безумовно, стимулює розвиток нових програм на оптимально вигідних для учасників групи умовах. На ринку автопродажу України придбання в групах представляє ТМ "АвтоТак", завдяки якій втілити мрію — сісти за кермо персонального авто — тепер може собі дозволити широке коло людей навіть із невеликим достатком, надавши лише паспорт, ідентифікаційний код і зробивши вступний внесок у розмірі 3% вартості обраної машини. У час, коли банківські структури пропонують високі ставки, а середня зарплата в Україні і далі є найнижчою в Європі, "АвтоТак" справді йде назустріч простим українцям та їхнім потребам. А потреби покупців завжди незмінні: доступність, якість, надійність і, що важливо, прозорість, адже навчені сумним досвідом участі у всіляких фінансових махінаціях, жителі пострадянського простору і тепер шукають "каверзу" навіть там, де її бути не може. Адже в організації, в якій функціонує надійний механізм із відлагодженими процесами контролю і гарантією отримання товару, такого роду побоювання цілком безпідставні. Торгова марка "АвтоТак", що надає можливість придбати авто, виходячи з фінансових можливостей покупця, підкріплюється якістю і гарантією корпорації "УкрАВТО" — виробника і дистриб"ютора автомобільних марок, які тривалий час є лідерами з продажу на українському ринку: KIA, CHEVROLET, ЗАЗ, LADA, CHERY, — а також забезпечує гарантійне обслуговування у величезній мережі СТО своїх дилерів по всій країні.

Стали володарями автомобілів 36 тисяч співвітчизників

На сучасному етапі ринок автопродажу і автокредитування, на думку експертів, поки що має досить туманні перспективи. Це безпосередньо пов"язано з економічною ситуацією і платоспроможністю споживачів. Зважаючи на останні події в країні, розраховувати на блискавичне відновлення економіки, на жаль, не випадає. А це означає, що для простих українців, які за кризових часів, скоріше за все, віддадуть перевагу реальності, а не мрії, саме покупка в групах може стати альтернативою, при якій бажане авто неодмінно опиниться в зоні елементарного доступу.

0 800 500 348 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів по Україні). www.autotak.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Коли автомобіль у зоні доступу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути