пʼятниця, 14 березня 2008 18:05

Іноземці частіше одружуються з 40-річними жінками

  Власниця шлюбного агентства ”Спектр-2000” у Полтаві Лариса Петлякова: ”У середньому за рік гуляємо 20–30 весіль полтавок з іноземцями”
Власниця шлюбного агентства ”Спектр-2000” у Полтаві Лариса Петлякова: ”У середньому за рік гуляємо 20–30 весіль полтавок з іноземцями”

24-річна Лариса Петлякова вже сім років знайомить та видає заміж полтавок за іноземних чоловіків. Роботу у власному шлюбному агентстві "Спектр-2000" вважає ще й своїм хобі.

— З юності хотіла допомагати людям знайти свою половинку, — каже Лариса. — Мій чоловік запропонував відкрити шлюбне агентство. У нас багато знайомих іноземців, тому через них налагодилися зв"язки з закордоном. У Полтаві в мене утворилася певна жіноча база, і тоді міжнародне агентство "Е форін єфеір" запропонувало з ними співпрацювати. На той час у Полтаві я була однією з перших.

За якою схемою працює агентство?

— Жінка приходить до мене й заповнює анкету. Ми її розміщуємо в базі даних. Чоловік дивиться  й обирає, якій жінці написати лист. Якщо він їй не сподобався, жінка не зобов"язана йому відповідати. Але якщо люди одне одному підійдуть, то вони спочатку переписуються, потім зустрічаються. Іноземець може приїхати, а може запросити до себе. Усе за кошти чоловіка. Чоловіків ретельно перевіряють по всіх параметрах — від судимостей до того, чим захоплювався в дитинстві. З усіма тісна співпраця.

Хто ваші клієнтки?

— Переважно жінки бальзаківського віку (за 40 років. — "ГПУ"). Багато бухгалтерів, банківських працівників, менеджерів.

Скільки полтавок у комп"ютерній базі?

— Близько 180. З кожною працюю індивідуально. Знаю і пам"ятаю переписку, адже часто перекладаю листи.

Скількох одружили?

— На рік 20–30 весіль. Як для Полтави — непогано. Одружуються з чоловіками з США, Бельгії, Німеччини, Данії. До речі, моя двоюрідна 19-річна сестра Юля нині на стадії одруження з чоловіком із Данії. Він уже купив їй дорогущу гітару та подарував діамантове кольє.

Чи часто іноземці одружуються з жінками, в яких є діти?

— Діти для заможних іноземців не проблема. Нещодавно за 42-річного Тіма вийшла заміж 33-річна полтавка Наталія, у якої 4-річна дитина. Вони довго переписувалися, бо він зайнятий, бізнесмен. Тім сюди приїхав і запропонував їй одружитися. Весілля відгуляли на Карибах, були у вінках із колоритним квітковим намистом. А буває й навпаки, коли діти є в чоловіка.

У яких жінок більше шансів вийти заміж?

— Які хоча б на розмовному рівні знають англійську. Жінкам бальзаківського віку частіше пропонують руку. Вони серйозніші, досвідченіші, часто після розлучення. А молоді побоюються таких знайомств.

Зараз ви читаєте новину «Іноземці частіше одружуються з 40-річними жінками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути