понеділок, 17 грудня 2007 18:36

Глобинським Дідом Морозом буде директор Будинку культури

У райцентрі Глобине до Нового року прикрасять 12-метрову ялинку, що росте біля районного Будинку культури. Вибрали найкраще дерево із ялинкової алеї.

— На дві тисячі гривень закупили прикрас. Це додаткові, бо залишилися іграшки з минулих свят, — каже міський голова Глобиного Сергій Ковнір, 51 рік. — Паперових прикрас не використовуємо. Від снігу та дощу вони розмокають.

Ялинку почнуть прикрашати 20 грудня. Відкриють 24-го. Новорічні ранки та вечори в районі триватимуть із 31 грудня до 14 січня. А з 27 грудня творчі колективи вітатимуть працівників організацій і установ.

— У ролі міського Діда Мороза буде директор районного Будинку культури Микола Поповичук. А Снігуронька — школярка Альона Проценко, — розповідає начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Катерина Скляр, 46 років. — У Градизьку, Кринках і Пузиковому пройдуть різдвяні вечорниці. У кожному селі задіяні місцеві колективи, які вітатимуть односельців із новорічними святами.

Торік у Глобиному роль головної ялинки виконувала установлена біля готелю "Берізка" сосна. Сьогодні там пам"ятник ліквідаторам аварії Чорнобильської катастрофи.

Зараз ви читаєте новину «Глобинським Дідом Морозом буде директор Будинку культури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути