Ексклюзиви
четвер, 03 березня 2011 17:36

"Експрес-кредит" від Альфа-Банку — швидко та із задоволенням

 

Чи може оформлення кредиту на придбання побутової техніки бути легким і приємним процесом? Без великого пакета документів та тривалого погодження? Без додаткових комісій і з пільговим періодом? Альфа-Банк упевнено відповів: "Так!" — та запропонував своїм клієнтам новий формат надання кредиту: оперативний, зручний і приємний.

Ще в докризовий період Альфа-Банк був лідером на ринку споживчого кредитування. Кожна третя покупка була здійснена за допомогою кредиту від Альфа-Банку, фактично за той час близько 2 млн покупців стало клієнтами фінустанови. Тепер банк повертається на цей ринок із якісно новою пропозицією, яку розробили, виходячи з багатого досвіду на ринку споживчого кредитування. Альфа-Банк готовий не просто відповідати всім запитам клієнтів, а й перевершити їхні очікування!

Банк запропонував оптимальне кредитне рішення — "Експрес-кредит". Зручність, швидкість, вигідність та прозорість процесу кредитування перетворили отримання кредиту на задоволення!

Унікальні переваги

"Пільговий період" — якщо ви погашаєте кредит у встановлений договором термін, то не переплачуєте ні копійки понад вартість покупки! Максимально вигідно!

"Страхування в кредит" — якщо ви справно та вчасно погашаєте свій кредит, то останній платіж за вас внесе страхова компанія! Максимально економно!

Швидкість оформлення

Для отримання кредиту на товар вартістю до 20 тис. грн необхідні тільки паспорт та ідентифікаційний код. Оформлення проходить швидко — протягом 10 хв., погодження надання кредиту — від 1 до 15 хв. Більше того, якщо клієнт уже коли-небудь обслуговувався в Альфа-Банку, процедура оформлення забере ще менше часу — адже частина відомостей про клієнта вже є в базі даних. Окрім цього, ви можете самостійно призначити час угоди нашому кредитному експерту, записавшись попередньо за тел. 0 800 50 70 20. А вже із середини весни оформити кредит можна буде через інтернет.

Легкість погашення

Альфа-Банк максимально спростив процес погашення кредиту. Здійснювати платежі за "Експрес-кредитом" можна у зручний для вас спосіб. Ви можете погашати кредит, звернувшись до співробітника інформаційно-консультаційного центру, або ж вносити платежі через I-box-термінали. Активним користувачам інтернету буде зручно здійснювати оплати через електронний сервіс My Alfa-Bank. Усі канали погашення безкоштовні. Також на пільгових умовах працює погашення через відділення "Укрпошти". Таким чином, абсолютно кожен клієнт може знайти зручний для нього спосіб сплачувати за кредит.

Зручність під час посткредитного обслуговування

Клієнт Альфа-Банку отримує підтримку на всіх етапах. Якісне посткредитне обслуговування — один із пріоритетів "Експрес-кредиту". По-перше, клієнт завжди може поставити запитання, звернувшись на гарячу лінію банку за тел. 0 800 50 70 20 (дзвінки по Україні зі стаціонарних телефонів безкоштовні). По-друге, клієнт може звернутися до інформаційно-консультаційних центрів, у яких, окрім відповіді на запитання, він має можливість отримати необхідні довідки, внести платіж тощо.

Чекаємо на вас у найбільших магазинах побутової техніки та електроніки: "АЛЛО", "Евросеть", "Мегамакс", "Мобілочка", "Технополіс", "Техноярмарок", "Ельдорадо", "Електродім", "Moyo" (зі списком адрес магазинів ви можете ознайомитися на сайті банку — www.alfabank.ua).

Альфа-Банк пропонує вам принципово новий підхід до оформлення кредиту. Клієнту потрібно лише прийти в магазин, вибрати товар і... отримати задоволення від покупки! Ми докладемо максимум зусиль, щоб ви відчували легкість від покупки та змогли дозволити собі більше з Альфа-Банком!

Микола Єгоров

Усі види банківських послуг. Ліцензія НБУ №61 від 02.09.2009 р.

Зараз ви читаєте новину «"Експрес-кредит" від Альфа-Банку — швидко та із задоволенням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути