Ексклюзиви
понеділок, 07 липня 2008 15:38

Для кожної школи створять безкоштовний інтернет-сайт

Власні сторінки в Інтернеті мають 30 шкіл області. Торік таких було вдвічі менше. На сайтах розміщена інформація про навчальний заклад, повідомлення про життя школи, оголошення про конкурси, змагання. Створенням сторінок займаються учні під керівництвом учителів інформатики.

— На цих сайтах діти також можуть спілкуватися між собою. Це краще, ніж без кінця бавитися в комп"ютерні ігри, — говорить методист Полтавського інституту післядипломної освіти Іван Дмитренко.

Інститут на семінарах та тренінгах навчає вчителів інформатики створювати інтернет-сайти. Зразків для майбутніх сайтів не дають. Це ініціатива учнів та вчителів.

Нещодавно сайт для Семенівського навчально-виховного комплексу створив вчитель інформатики Юрій Козуб. Сайт наповнюють інформацією самі школярі. Учитель інформатики Сергій Телятник із Кобеляцької школи N2 також презентував сайт закладу.

Безкоштовно створити сайти дозволяють провайдери — фірми, що надають послуги з підключення до Інтернету. Вони зацікавлені в залученні користувачів.

Розробка сайтів для шкіл — добровільна. Терміну на їх створення не відводять.

Зараз ви читаєте новину «Для кожної школи створять безкоштовний інтернет-сайт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути