Ексклюзиви
четвер, 26 червня 2008 18:42

"Антарес-2000" охороняє 780 об"єктів

 Охоронне агентство "Антарес-2000" працює дев"ять років. Об"єкти державної та приватної власності охороняють воєнізовані інспектори. Агентство також надає послуги з особистої охорони й супроводу громадян.

Нині "Антарес-2000" забезпечує постову охорону 109 об"єктів. За допомогою пультів централізованого нагляду охороняють 671 об"єкт у Полтаві, Полтавській області та Україні.

Охорону здійснюють озброєні інспектори, які пройшли відповідну підготовку й постійно вдосконалюють свою майстерність за спеціально розробленою програмою. Філіали й автономні групи агентства обладнані найсучаснішими засобами мобільного зв"язку. Це дозволяє забезпечувати охорону об"єктів по всій території України.

Для технічної охорони агентство використовує пульти централізованого спостереження. До нього можна підключити весь периметр об"єкта, що охороняється, або окремі приміщення. Кнопка тривоги виводиться на пульт. На сигнали оперативно реагує чергова частина. Вона складається із трьох опергруп, що працюють цілодобово. Кожна з них забезпечена легковим автомобілем, обладнаним засобами оперативного зв"язку. Термін прибуття групи швидкого реагування на місце пригоди не перевищує 5–7 хв. Агентство несе матеріальну відповідальність за охорону об"єктів.

Термін прибуття групи швидкого реагування не перевищує 5–7 хвилин

Якщо ви вирішите підключитися до об"єкту централізованого спостереження, монтаж та обслуговування засобів сигналізації агентство здійснить на взаємовигідних умовах. Розрахунок за виконану роботу здійснюють після перевірки замовником якості встановлення й роботи засобів захисту.

Клієнти "Антареса" — установи й організації різних форм власності. Зокрема банки "Надра" ,"Фінанси та кредит", "Форум", "Полтава-Банк", "Приватбанк", "Укрексімбанк", "Індекс-банк", "ТАС Комерцбанк".

"Антарес-2000" може забезпечити супровід цінних вантажів, що доставляються будь-яким видом транспорту, по всій території країни. Безпека культурно-масових заходів, виставок, презентацій — також робота агентства.

Працівники забезпечені сучасними засобами зв"язку, транспортом, зброєю, дозволеною законом. Зарплатню виплачують вчасно. "Антарес-2000" запрошує на роботу чоловіків, які пройшли строкову військову службу і мають бажання працювати охоронцями.

Зараз ви читаєте новину «"Антарес-2000" охороняє 780 об"єктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути