четвер, 23 грудня 2010 18:08

Альоні Чернобиль подарували червоне "шевроле"

Автор: фото: Іванна СЕРДЮЧЕНКО
  Вікторії Обрізан (у червоній сукні) із Семенівщини вручають подарунки як переможниці в номінації ”Королева по-українськи” конкурсу краси ”Королева Полтавщини-2010”
Вікторії Обрізан (у червоній сукні) із Семенівщини вручають подарунки як переможниці в номінації ”Королева по-українськи” конкурсу краси ”Королева Полтавщини-2010”

21-річна Альона Чернобиль із Полтави минулої п'ятниці отримала червоне "Шевроле Авео". Її визнали переможницею конкурсу "Королева Полтавщини-2010". Думка журі збіглася з оцінкою глядачів.

— Їздити трішки вмію, але прав ще не маю, — говорить. — Наступного тижня якраз іспити в ДАІ. Додому авто пожене батько.

У палаці дозвілля "Листопад" майже немає вільних місць. 26 учасниць виходять на сцену в однакових чорних сукнях із червоними капелюшками у вигляді квіток на головах. Ведучі, шоу-мен Дмитро Коляденко й солістка Одеської опери Анастасія Букіна, по черзі представляють учасниць, називаючи параметри кожної — вік, зріст, вагу, рід занять, захоплення і мрії.

Після виходу в купальниках журі оголошує імена 16 конкурсанток, котрі потрапляють у наступний тур, решта вибувають.

— Дівчата молоді, пластики немає, целюліту теж, зубки білі. Хочеться залишити всіх, але це нереально, — коментує Дмитро Коляденко. — Залишаємо тільки 16 — сексі-пексі, як кажуть в Україні.

Учасниці виходять у вечірніх сукнях, по черзі відповідають на запитання про секрети краси, ранкової бадьорості, улюблену дитячу іграшку, речі, котрі узяли б на безлюдний острів.

Далі — виходи у спідньому, вечірніх і весільних сукнях від П'єра Кардена. Після закритої наради журі оголошує номінації — "Міс фото", "Міс телебачення", "Міс преса", "Міс екстравагантність".

"Газета по-українськи" вибирала "Королеву по-українськи" шляхом телефонного голосування. Багато читачів віддали голоси за Євгенію Білан і Вікторію Коцур, проте найбільше було дзвінків із Семенівського району за Вікторію Обрізан із села Худоліївка. Дівчина отримала в подарунок річну передплату "Газети по-українськи" і сенсорний телефон "Самсунґ". Найбільше титулів у кременчуківки Олени Коваль, котра стала першою віце-міс.

— Хочемо відродити традицію відправляти переможниць полтавських конкурсів краси на всеукраїнські. Тому Альона Чернобиль і Олена Коваль представлятимуть Полтавщину навесні в шоу "Королева України", — говорить Юлія Рудь, засновник і головний редактор журналу "Яркий день", організатор змагань. — Конкурс буде щорічним, проходитиме в грудні, учасниці вродливими, а призи — гідними. Для полтавців свято стане справжнім подарунком до Нового року.

Зараз ви читаєте новину «Альоні Чернобиль подарували червоне "шевроле"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути