пʼятниця, 08 жовтня 2010 19:50

Для Путіна зробили календар за участі Януковича (ФОТО)
12

Еротичний календар для Володимира Путіна від студенток МДУ "поставив на вуха" весь Рунет. Блогери виклали в Мережу цілу низку "альтернативних календарів" та пародій, у тому числі – з відомим політиками.

Зокрема, свою версію вітального календаря запропонував leoni55. Блогер залишив звернення до російського прем'єра, які з'явилися спочатку на сторінках еротичного календаря, без змін.

Але замість фотографій студенток розмістив знімки відомих політиків, як російських, так і іноземних. Серед них – президент України Віктор Янукович, який просить Путіна покатати його на "Калині", білоруський лідер Олександр Лукашенко, який пропонує російському прем'єру взяти його другим пілотом, президент США Барак Обама та інші.

Президент РФ Дмитро Мєдвєдєв заявляє: "Володимир Володимирович, Ви - мій прем'єр", а глава Чечні Рамзан Кадиров звертається до Путіна зі словами "Я Вас люблю".

Нагадаємо, напередодні дня народження Володимира Путіна (7 жовтня) вся Росія обговорювала спірний "подарунок", приготований для нього студентками журфаку Московського державного університету.

Дівчата підготували для прем'єра еротичний календар, на який вони сфотографувалися у нижній білизні та розмістили поруч зі знімками двозначні зауваження, наприклад ,"Як щодо третього разу?", "Ліси загасили, а я все ще горю", "Покатайте на "Калині" тощо.

Наступного дня як відповідь інші студентки журфаку зробили альтернативний календар – вони сфотографувалися в чорних сукнях та із заклеєними скотчем ротами. Кожна з них адресувала Путіну провокаційне запитання: "Свобода зібрань завжди і скрізь?", "Коли звільнять Ходорковського?", "Хто вбив Політковську?", "Коли наступний теракт?".

Сам Путін оцінив подарунки від студенток журфаку: і еротичний календар, і політичний. Як зазначив прес-секретар глави уряду Дмитро Пєсков, Путіну докладно розповіли про сюрпризи. Але напівоголені студентки, які зізнаються йому в коханні, сподобалися прем'єру більше, аніж гострі питання дівчат у чорному.

ТСН


Зараз ви читаєте новину «Для Путіна зробили календар за участі Януковича (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути