пʼятниця, 13 серпня 2010 09:51

Цушко закликав українців розслабитися і готуватися "жити в палатках"

Цушко закликав українців розслабитися і готуватися "жити в палатках"

Міністр економіки Василь Цушко сподівається, що Україна зможе уникнути другої хвилі кризи в 2010 році. За його словами країні варто готуватися до жорстких реформ. Про це Цушко заявив в інтерв'ю агентству "ЛігаБізнесІнформ".

"Реформи ніколи не бувають популярними. Тому розслабтеся. Якщо ти будуєш новий будинок, тобі потрібно місце. Для цього потрібно знести стару хату. І для цього потрібно пожити в наметі. Так, це незручність. Але зате потім будеш з комфортом жити в гарному будинку . Тому, якщо хтось очікує, що будуть реформи і все відразу почне процвітати, то так не вийде, - зазначив міністр.

Реформи, на його думку, "це коли спочатку туго затягуються пояси, а потім всі починають жити комфортно. Просто у нас ці реформи так" заговорили ", що вже саме це слово дратує будь-яку людину, і він на підсвідомому рівні очікує якусь гидоту ".

При цьому, за словами Цушка, уряд усвідомлює, що таке реформування може негативно відбитися на його популярності уряду

"Прем'єр-міністр, наскільки я бачу, готовий на будь-які реформи. Всякий реформатор оцінюється тільки по закінченні якогось часу, згодом. Згадайте реформи Маргарет Тетчер. Її ж на вила піднімали. Але після того, як вона пішла у відставку, всі сказали , що завдяки її діям Англія змінилася. У нас вічно думають: "Ой, а чи буде в мене популярність?". Взявся за реформи - не думай про популярність, проводь їх. Життя і час оцінять ", - заявив він.

Нагадаємо, що Цушка вибрали новим лідером Соціалістичної партії України. Він замінив багаторічного голову Олександра Мороза.

Зараз ви читаєте новину «Цушко закликав українців розслабитися і готуватися "жити в палатках"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути