пʼятниця, 25 червня 2010 13:12

Рухівцю, який позивається проти Януковича, погрожують розправою

Рухівцю, який позивається проти Януковича, погрожують розправою

Член Хмельницької крайової організації НРУ Володимир Волосюк звернувся із заявою до Генпрокурора України Олександра Медведька, в якій повідомив про погрози незнайомців знищити рухівця.

Про це йдеться у заяві прес-служби Народного Руху.

Також він просить порушити кримінальну справу щодо цього.

Рухівець зауважив, що 19 червня близько 16:00 на домашній телефон подзвонив незнайомий, який погрожував розправитись з ним.

"Я взяв трубку і почув погрози незнайомого чоловіка про те, що мене знищать за писанину на Президента України та СБУ", - зазначено в заяві.

Волосюк вважає, що погрози надходять з верхніх гілок влади та пов"язані з його численними публікаціями в газеті "Голос Громади", де він, працюючи журналістом, пише про факти корупції у владній верхівці, Генпрокуратурі, СБУ, судах, а також про переслідування відповідними органами невинних людей.

Нагадаємо, Володимир Волосюк подав позов до суду про захист честі і гідності проти Президента України Віктора Януковича через заперечення Главою держави Голодомору як геноциду українського народу.

Зараз ви читаєте новину «Рухівцю, який позивається проти Януковича, погрожують розправою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути