вівторок, 15 червня 2010 11:54

Янукович має піти з посади – Кармазін

Янукович має піти з посади – Кармазін

Народний депутат із фракції НУ-НС Юрій Кармазін вважає, що Володимиру Волосюку буде складно виграти суд у президента Віктора Януковича по справі про захист честі і гідності. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"На 300 відсотків правий громадянин України, подавши позов до президента України, який зганьбив українську націю своїм виступом про заперечення Голодомору як геноциду українського народу. Наші суди підпорядковані Вищий раді юстиції і поставлені в пряму залежність від президента. Тому реалістичність виграшу залишається маленькою", - зауважив депутат.

" Хоча на місці Януковича я сам би просив суд визнати його винним. Це було б краще для того, щоб створити імідж демократа. Бо інакше він виглядає, як диктатор", - зазначив він.

За словами Кармазіна, позивач абсолютно правильно поставив акценти у своєму позові. "Є рішення Київського апеляційного суду по кримінальній справі, яку розслідувала СБУ. Керівники комуністичної партії Радянського Союзу визнані винними в Голодомору і геноциді українського народу", - додав "нунсівець".

Депутат впевнений, що якби у Ізраїлі високопосадовець заперечив факт Холокосту, "на наступний день він би в цій країні не жив". "Його б змусили піти з посади з морально-етичних міркувань. Те ж саме має відбутися і в нас", - пояснив він.

Нагадаємо, Печерський райсуд м.Києва відкрив провадження у справі щодо заперечення Віктором Януковичем Голодомору як геноциду українського народу. Попереднє слухання у справі за позовом Володимира Волосюка до Януковича про захист честі і гідності розпочнеться 15 червня. У своїй позовній заяві Волосюк наголошує, що президент, заявивши 27 квітня у Страсбурзі про заперечення Голодомору як геноциду українського народу, зганьбив честь і гідність позивача і вчинив акт наруги над знищеними мільйонами людей в такий злочинний спосіб.

Зараз ви читаєте новину «Янукович має піти з посади – Кармазін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

89

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути