вівторок, 15 червня 2010 10:00

"Бютівець" вважає піаром позов до Януковича щодо Голодомору

"Бютівець" вважає піаром позов до Януковича щодо Голодомору

Народний депутат із фракції БЮТ Святослав Олійник вважає піар-ходом позов Володимира Волосюка до президента Віктора Януковича про захист честі і гідності.

Про це він сказав в коментарі Gаzeta.ua.

"Це не юридичний процес. Позов подав політик. В ньому немає навантаження. Позивач навряд чи жив в часи Голодомору. Саме тому я важко уявляю, як саме його права можуть бути порушені. Якщо його не торкнулися ці події, значить, немає порушеного права – немає спору", - зазначив депутат.

За словами Олійника, ключовим в цьому питанні є те, чи зможе позивач довести, що саме його права були порушені.

"Тому що судовий розгляд виникає, як наслідок спору, коли порушені права. Треба прибрати прізвища. Просто якась людина позивається до іншої з вимогою щось зробити – вчинити ту чи іншу дію", - додав він.

Нагадаємо, Печерський райсуд м.Києва відкрив провадження у справі щодо заперечення Віктором Януковичем Голодомору як геноциду українського народу. Попереднє слухання у справі за позовом Володимира Волосюка до Януковича про захист честі і гідності розпочнеться 15 червня. У своїй позовній заяві Волосюк наголошує, що президент, заявивши 27 квітня у Страсбурзі про заперечення Голодомору як геноциду українського народу, зганьбив честь і гідність позивача і вчинив акт наруги над знищеними мільйонами людей в такий злочинний спосіб.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" вважає піаром позов до Януковича щодо Голодомору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути