субота, 19 червня 2010 10:28

Небоженко про відставку Сухого: Київ втратив Тернопіль

Небоженко про відставку Сухого: Київ втратив Тернопіль

Політолог Віктор Небоженко вважає, що Ярослав Сухий сам потихеньку утік з посади губернатора Тернопільщини.

"Я не думаю, що Сухого відсторонили. Він потихеньку сам утік звідти. У Сухого вистачило розуму зрозуміти, що він не може виражати політику Партії регіонів у Тернопільські області у той час, коли в ПР немає регіональної політики", - пояснив Небоженко в коментарі Gazeta.ua.

За словами експерта, Сухий недурна людина, "незважаючи на те, що імітує з себе московського Митрофанова або одноразового Жириновського".

"Він зрозумів, що не може впоратися із Тернопільщиною. І швидше пішов туди, де є колективна безвідповідальність - у парламент. Там можна робити все, що завгодно. Хоча, у парламенті немає таких великих заробітків, як на губернаторській посаді. Бо губернаторські пости дуже корупційні і вигідні", - сказав Небоженко.

Також політолог позитивно охарактеризував призначеного замість Сухого главу Тернопільської ОДА Михайла Цимбалюка.

"Це хороший виконавець. Він повільно ріс при всіх президентах. Він місцевий і не робитиме кроків, які б порушували тернопільське життя, не дратуватиме місцеве населення", - сказав Небоженко.

"Насправді Києву прийшлося відступити - дати місцевого і тим самим втратити можливість щось витворяти у Тернопільщині. Київ вже зрозумів, що Тернопіль він втратив", - додав експерт.

Нагадаємо, що 16 червня президент України Віктор Янукович звільнив Ярослава Сухого з посади губернатора Тернопільщини. Іншим своїм указом президент призначив губернатором Тернопільської області Михайла Цимбалюка. До призначення Цимбалюк був начальником ГУ МВС у Львівській області.

Зараз ви читаєте новину «Небоженко про відставку Сухого: Київ втратив Тернопіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути