четвер, 17 червня 2010 11:42

Сухий боксує і не має друзів (ФОТО)

Колишній губернатор Тернопільщини Ярослав Сухий не розуміється у дорогих речах.

Про це він розповів в інтерв"ю Газеті по-українськи.

"Оцей годинник мені подарували на 50-річчя на заводі, - покрутив у руках хронометр. – Це фірма "Адріатика". Подарував Колтун Костянтин Сергійович, він був заступником гендиректора "Мотор Січі". А перстень на пальці – дуже дорогий. Це мені жінка вдягла, коли одружувалися".

"У дорогих речах абсолютно не розуміюся. Коли питають, що подарувати на день народження, - поняття не маю. Колись хотілося ліхтарика, транзисторний приймач, потім магнітофон "Весну", дуже хотів велосипеда. Але нічого не дарували. Хіба дівчатка на 23 лютого - одеколон", - поділився Сухий.

Екс-губернатор зазначив, що має свої машини.

"Я – чорний "мерседес" представницького класу, останньої моделі, а дружина – червону "тойоту". Мандруючи по світу, заробив собі. Працював на високих посадах у "Мотор Січі". Дай Боже здоров"я тому трудовому колективу, який допоміг мені у скрутну хвилину. Тому не можу назвати себе бідним", - зауважив він.

Сухий розповів, що любить активний відпочинок: бігає, плаває.

"На професійному рівні займався спортом, боксую і сьогодні. Раніше міг сісти на велосипед і намотати 20-30 км. Тепер такої можливості нема. А взагалі мені бігати нема як. Знаєте, коли генерали бігають у мирний час, це викликає у людей паніку. Встаю зранку, роблю коротку зарядку - і на роботу. Ввечері жінка сидить на лавочці, а я бігаю навколо неї, доки не змучуся", - зізнався він.

Сухий поділився, що зараз не має друга.

"Друзі можуть бути тільки у школі. Шкільний друг - це друг. А далі - приятелі, товариші, колеги по роботі. Сказати, що у мене сьогодні є друг, я не можу. Мій шкільний друг Мирон з Чорткова виїхав в Америку лікувати дружину і досі там", - зауважив він.

"Багато друзів "мнимих" розсіялося, як роса на сонці, після 91 року. І коли я став директором пансіонату "Горизонт" у мене теж з"явилося дуже багато "друзів", яким треба було путівку. І в Тернополі було так само. Помічники приходили і казали: ви не знаєте такого? Кажу, ні. А він казав, що ваш друг. Як сказано у Писанні, чєловєк слаб. Et nihil humanum erarum est – і ніщо людське нам не чуже", - додав Сухий.

Зараз ви читаєте новину «Сухий боксує і не має друзів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути