середа, 09 червня 2010 14:00

"Бютівця" взяли штурмом міліціонери з автоматами

"Бютівця" взяли штурмом міліціонери з автоматами

Сьогодні, 9 червня, о 12.15, на Громадську приймальню народного депутата від БЮТ Костянтина Бондарєва, яка знаходиться у Києві на вулиці Героїв Севастополя, 48, здійснили напад представники правоохоронних органів.

Про це повідомили в прес-службі БЮТ.

Як стверджують в БЮТ, нападники були у бронежилетах з автоматами, вибили двері у громадській приймальні, побили охоронця, повідомляє прес-служба фракції БЮТ у Верховній Раді.

"Вдираючись до приміщення, вони не показали жодних документів, не пояснили причини свого нападу, повідомили лише, що є представниками податкової міліції. Зараз озброєні правоохоронці утримують народного депутата Костянтина Бондарєва у приміщенні його Громадської приймальної під дулами автоматів", - йдеться в повідомленні.

За словами Бондарєва, жодної вмотивованої причини свого візиту чи пред"явлення будь-яких обвинувачень правоохоронці не висунули.

Бондарєв – акціонер і голова спостережної ради банку "Велес", а також власник лікеро-горілчаного бізнесу, який виходить на ринок під аналогічною маркою – "Бондарєв".

Зараз ви читаєте новину «"Бютівця" взяли штурмом міліціонери з автоматами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути