Ексклюзиви
четвер, 11 грудня 2008 18:39

БЮТівець погрожує СБУ судом

Депутат від БЮТ Костянтин Бондарєв не виключає судового позову до СБУ у зв"язку з заявою про спробу його втручання в роботу слідчо-оперативної групи з розслідування справи про незаконне відшкодування ПДВ.

"Усе, що каже СБУ,... м"яко кажучи, не відбиває дійсності. Усе, що говорилося щодо мене на цьому тижні - це абсолютна неправда", - сказав Бондарєв в інтерв"ю Інтерфакс-Україна.

Депутат категорично спростував свою причетність до роботи підприємства, на якому співробітники СБУ проводили слідчі дії.

"З приводу мого безпосереднього відношення до цих підприємств. Ну, це повна маячня і наклеп, за якого пані Остапенко (керівник прес-центру СБУ) буде відповідати й у суді в тому числі", - сказав він.

"Я не маю жодного стосунку ні до яких підприємств, юридичних осіб, які працюють там, у зоні діяльності цієї митниці (будинок, у якому працювала слідча група СБУ), або в Бородянці взагалі, і вже, тим більше, до процесів відмивання якихось грошей, або незаконного відшкодування ПДВ на 50 млн. грн., от за це треба буде теж відповісти в суді", - додав депутат.

Раніше Остапенко повідомила, що Бондарєв намагався втрутитися в роботу слідчо-оперативної групи під час проведення слідчих дій у рамках розслідування справи про незаконне відшкодування ПДВ на суму більше 50 млн. грн.

Зараз ви читаєте новину «БЮТівець погрожує СБУ судом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути