субота, 15 травня 2010 12:27

Влізло й Бардаченко керуватимуть Черкащиною

Влізло й Бардаченко керуватимуть Черкащиною

Відразу вісьмох керівників районних державних адміністрацій Черкаської області призначив учора президент Віктор Янукович. Драбівський район очолив Володимир Бут, Чорнобаївський – Олексій Головко, Черкаський – Євген Влізло, Тальнівський – Сергій Осипенко, Смілянський – Сергій Зайцев, Монастирищенський – Михайло Гончаров, Катеринопільський – Олексій Бардаченко, Жашківський – Катерина Радзівіл.

Олексій Головко родом із села Вереміївка Чорнобаївського району. Довгий час працював головою колгоспу у селі Франківка. Головою Чорнобаївської райдержадміністрації мав стати ще 1999 року, проте тоді цьому завадив екс-нардеп Петро Душейко. З того часу вони ворогують. Був головою сусідньої Драбівської РДА, працював директором "Зернової компанії "Хорс" у селі Погреби Драбівського району. Входить до блоку Литвина.

Новопризначений голова Драбівської РДА Володимир Бут уже був на цій посаді за часів президентства Леоніда Кучми. Згодом працював начальником податкової інспекції Драбівського району.

Сергій Осипенко родом із Умані. Він був першим заступником заарештованого два роки тому колишнього голови Уманської РДА Петра Григоренка. Потім був радником голови Уманської райради, яка очолює Сергій Усик. І Петро Григоренко, і Сергій Усик мали проблеми із законом, обом пред'являлися звинувачення в хабарництві. Злі язики стверджують, що Осипенко полюбляє молодих дівчат. Неофіційно кажуть, що він був причетний до афери з хабаром, яка й вирішила долю колишнього голови райдержадміністрації – Григоренка.

Михайло Гончаров родом із Жашкова. До 2004 року очолював тамтешню районну адміністрацію. Потім займався бізнесом. До Монастирища призначений всупереч волі місцевого спонсора регіоналів, впливового бізнесмена Андрія Крохмаля.

Катерина Радзівіл ніколи не приховувала своєї прихильності до Віктора Януковича. До призначення була редактором місцевої газети "Жашківщина". Конфліктувала з районною радою, де більшість належала БЮТ.

Євген Влізло на Черкащині ніколи не працював. Має чин отамана "Козацтва Запорозького." Родом із Рівненщини. Чотири роки був заступником директора на м'ясопереробному заводі в Іспанії. Потім очолював кліринговий центр національної компанії "Енергоатом". Знає англійську й іспанську мови.

Олексій Бардаченко очолював Катеринопільський районний осередок Партії регіонів. До цього був керівником місцевого управління праці та соціального захисту.

Сергій Зайцев останні 4 роки працює партійним функціонером Партії регіонів. До цього трудився на Смілянському цукрокомбінаті. Опоненти кажуть, що він занадто прямий і не здатний до закулісних ігор.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Влізло й Бардаченко керуватимуть Черкащиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути