неділя, 17 січня 2010 09:36

У БЮТ обурені нападом "регіоналів" на грузинських журналістів

У БЮТ обурені нападом "регіоналів" на грузинських журналістів

У суботу в Донецьку членами передвиборчого штабу Віктора Януковича були жорстоко побиті двоє журналістів відомого грузинського телеканалу "Імеді".

Про це повідомляє прес-служба Блоку Юлії Тимошенко.

За інформацією БЮТ, у приміщенні донецького виборчого штабу кандидата Януковича вони хотіли взяти інтерв"ю, але замість того, щоб відповісти на питання іноземних журналістів, їх грубо виштовхали з будівлі, супроводжуючи це брудною лайкою.

"Після цього журналісти помітили, що за ними всюди почали ходити двоє чоловіків спортивної статури. Біля одного з закладів міста вони накинулись на журналістів "Імеді" і жорстоко їх побили, при цьому брутально висловлюючись на адресу Грузії", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба БЮТ обурена грубими злочинними діями проти журналістів і свободи слова, а також вважає, що агресія проти іноземних журналістів є яскравим свідченням того, що Партія регіонів готова піти на будь-які кримінальні дії задля фальсифікацій результатів виборів.

"На жаль, Партія регіонів все активніше використовує методи ведення виборчої кампанії зразка 2004 року. Чим ближче до відкриття виборчих дільниць, тим зухваліше поводять себе представники цієї політичної сили", - зазначили в БЮТ.

Прес-служба БЮТ звертається до правоохоронних органів з вимогою негайно розслідувати напад на іноземних журналістів у Донецьку і притягнути винних до відповідальності.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ обурені нападом "регіоналів" на грузинських журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути