Ексклюзиви
четвер, 15 жовтня 2009 14:03

Адвокат назвала прізвища всіх депутатів, яких звинувачують у педофілії

Адвокат назвала прізвища всіх депутатів, яких звинувачують у педофілії

Діти, в розбезщенні яких звинувачують їх батька, декількох високопоставлених працівників "Артека" і народних депутатів, готові впізнати учасників оргій за статевими органами.

Про це заявила юрист Тетяна Монтян, яку найняла мати постраждалих.

"Особисто поспілкувавшись з дітьми, я отримала повне підтвердження того, що міститься в заяві їх мами та масу інтимних подробиць. Я ні за що в світі не повірю, що цих дітей намовили. До того ж вони висловили готовність впізнати за статевими органами "наших товаришів". Діти чудово запам"ятовують всілякі подробиці і вже дали свідчення в прокуратурі... При цьому вони говорять, що в Києві також була квартира для педофільних втіх", - сказала Монтян.

"Ті, кого вони звинувачують - багаті і знамениті. Пан Уколов у нас - головний піарник найголовнішої піарниці в світі. Пана Терьохіна знають всі, це один з найвідоміших народних депутатів. Що стосується Руслана Богдана, то у нього вистачить грошей, щоб купити всіх наших колядників-засівачів на чолі з головним колядником у стрінгах, оптом і вроздріб", - назвала адвокат трьох підозрюваних депутатів.

"Якщо вони отримали таке звинувачення на свою адресу, хай не ховаються, хай наймають будь-яких адвокатів, хай захищаються за повною програмою. Портнов заявив, що БЮТ виступає за зняття депутатської недоторканності - хай ці троє депутатів знімають свою депутатську недоторканність і зрівняють свої шанси з дітьми і оббреханою в ЗМІ матір"ю і доводять свою невинність, а заразом розповідають, звідки дітям відомі інтимні подробиці їх тілобудови", - заявила вона.

"За словами постраждалих, в квартири, де їх ґвалтували, приводили ще й інших дітей, старомодно одягнених. Під цей опис потрапляє дитина з дитбудинку, і знайти їх не складає труднощів", - підсумувала юрист.

За її словами, в справі замішані "представники політичних сил всіх барв веселки, і це єдина причина, за якою справа так довго замовчувалася".

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Адвокат назвала прізвища всіх депутатів, яких звинувачують у педофілії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути