четвер, 15 жовтня 2009 11:26

Кожем"якін розбереться, чи ґвалтували "бютівці" дітей в "Артеку"

Кожем"якін розбереться, чи ґвалтували "бютівці" дітей в "Артеку"

У БЮТ створюється група для внутрішнього розслідування ситуації з інформацією про причетність депутатів блоку до розбещення дітей у "Артеку".

Про це повідомило джерело "Сегодня" у Верховній Раді.

Очолить цю групу депутат Андрій Кожем"якін.

Як відомо, "регіонал" Вадим Колесніченко заявив про звернення до нього через зґвалтування дітей у "Артеці", до яких нібито причетні високопоставлені чиновники.

Після цього депутат від БЮТ Григорій Омельченко повідомив, що вже давно звернувся в правоохоронні органи з приводу цієї інформації, і розповів про деякі подробиці справи. У тексті звернення Омельченко нібито звучало прізвище його соратника – депутата Віктора Уколова, хоча сам Омельченко прізвищ не оприлюднив.

Уколов спростовує свою причетність до розбещення дітей у "Артеці", хоча вже підтвердив, що знайомий із обвинувачуваним у цьому злочині – названим батьком двох дітей, який працював у "Артеці" і нібито вивозив звідти своїх прийомних дітей і чужих на квартиру, де відбувалися групові зґвалтування і велася порнозйомка.

Омельченко після оприлюднення цієї інформації заявив про свій вихід із партії "Батьківщина", яка входить у БЮТ і очолюється прем"єром Юлією Тимошенко.

"Не можу бути в одній партії з людьми, засудженими раніше за групові зґвалтування, злодіями, шахраями, людьми, які зловживають землею. І всі мої спроби протягом півтора року йдуть, як вода в пісок", - мотивував він цей крок.

Але назвати, кого саме він має на увазі, поіменно, відмовився. Колеги Омельченка по фракції неохоче говорять про причини його вчинку.

Депутат Станіслав Олійник повідомив, що скандал не викликав ажіотажу в БЮТ: "Ми знаємо, що це чорна політтехнологія, запущена під вибори", пише Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Кожем"якін розбереться, чи ґвалтували "бютівці" дітей в "Артеку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути