пʼятниця, 02 жовтня 2009 13:44

У Луценка більше нема притензій до Тедеєва

У Луценка більше нема притензій до Тедеєва

Народний депутат України від Партії регіонів Ельбрус Тедеєв дав свідчення стосовно свого автомобіля, який знаходився під час перестрілки у Голосіївському парку столиці, й міліція не має до нього питань.

Про це сьогодні на прес-конференції в Києві заявив міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко.

"Він прибув на допит до слідчого, дав покази… І у мене до нього питань немає", - сказав він.

При цьому Луценко зазначив, що Тедеєв "своєю швидкою реакцією вичерпав склад злочину", повернувши автомобіль, який взяв у однієї людини.

"Питань до нього в цьому тепер немає", - запевнив міністр.

Як повідомлялось, 11 вересня в Голосіївському парку влаштували розбірки зі стріляниною дві групи вихідців із Кавказу, серед них був Роберт Тедеєв, який назвався двоюрідним братом Тедеєва. В розбірках було поранено трьох людей, один із них загинув.

Особи, які стріляли, зникли на "Мерседесі-500" чорного кольору з номерним знаком Верховної Ради. Як зазначили в міліції, ця машина оформлена на народного депутата України від Партії регіонів Тедеєва.

Водночас сам Тедеєв стверджував, що в нього не немає ніякого брата Роберта, а його машина опинилася в Голосіївському парку випадково. За словами депутата, його охоронці в цей час в парку "займалися спортом".

30 вересня Луценко заявив, що МВС має намір допитати Тедеєва у зв`язку з перестрілкою в Голосіївському парку Києва 11 вересня.

Крім того, за даними ЗМІ, невдовзі після інциденту в Голосіївському парку Луценко заявив, що до МВС надійшов лист від громадянина Н., який стверджував, що Тедеєв відібрав у нього "Мерседес". "Це не той автомобіль, який фігурував у Голосіївських "розборках" – той зареєстрований на водія Тедеєва з правом керування у самого Тедеєва, цей "Мерседес" використовує сам народний депутат", - зазначив міністр. 27 вересня Луценко заявив, що Тедеєв віддав власнику автомобіль, за який він, як повідомляли деякі ЗМІ, начебто не заплатив.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Луценка більше нема притензій до Тедеєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути