Ексклюзиви
середа, 20 травня 2009 17:43

Росія не дасть Україні $5 мільярдів кредиту

Росія не дасть Україні $5 мільярдів кредиту
Росія прийняла рішення не виділяти Україні $ 5 млрд. кредиту, - сказав сьогодні в інтерв"ю агентству Reuters заступник міністра фінансів Дмитро Панкін."Вони звернулися, і рішення надати такий кредит не було ... Ми проаналізували ситуацію, і ми сказали ні", - сказав Панкін.

Між іншим, Панкін також заявив, що Росія ще не прийняла рішення про виділення кредиту Ісландії, яка звернулася по допомогу восени минулого року.

Нагадаємо, у лютому Україна звернулася до Російської Федерації з проханням виділити кредит для стимулювання економіки та оплату за доставлений газ на $ 5 млрд.

Як повідомлялося, Росія готова була надати Україні кредит у розмірі $ 5 млрд., якщо три мільярди із них будуть використані на закупівлю російського газу.

Разом з тим віце-прем"єр Григорій Немиря спростував інформацію про те, що Росія готова надати Україні кредит у розмірі $ 5 мільярдів, якщо 3 мільярди із них будуть використані на закупівлю російського газу, і зазначив, що поки що немає жодних домовленостей щодо кредиту на суму $ 5 млрд., оскільки Україна очікує другого траншу від МВФ, передає Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Росія не дасть Україні $5 мільярдів кредиту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути