середа, 20 травня 2009 12:20

Тимошенко сьогодні попросить Ющенка звільнити Єханурова

Тимошенко сьогодні попросить Ющенка звільнити Єханурова
Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко звернеться сьогодні до Президента України Віктора Ющенка з проханням подати до Верховної Ради пропозиції на звільнення міністра оборони Юрія Єханурова.

Про це вона повідомила під час засідання уряду.

За її словами, вона звернеться до голови Верховної Ради Володимира Литвина та нардепів з проханням створити тимчасову слідчу комісію (ТСК) для розслідування фактів порушення законодавства у Міноборони.

Тимошенко має намір особисто зустрітися з генеральним прокурор Олександром Медведьком і попросити його розслідувати справу щодо корупції в Міноборони. За її словами, в МВС необхідно створити спеціальну слідчу групу із розслідування фактів корупційних діянь в Міноборони, а уповноважений уряду з боротьби з корупцією має взяти цю справу під особистий контроль.

Як повідомлялось, сьогодні на відкритому засіданні уряду під час звіту глави КРУ Миколи Сивульського з перевірки діяльності Міноборони в 2008 році між Юлією Тимошенко і Юрієм Єхануровим виникла словесна публічна сварка.

За матеріалами: Gazeta.ua, РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко сьогодні попросить Ющенка звільнити Єханурова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути