вівторок, 19 травня 2009 16:58

Єхануров хоче похвалитись новим танком на День Незалежності (ФОТО)

Міністр оборони України Юрій Єхануров на День Незалежності планує презентувати Україні і світу новий національний танк "Оплот".

Про це Єхануров заявив сьогодні у Мінську під час відвідування п"ятої Міжнародної виставки озброєння і військової техніки, яка проводиться у столиці Білорусі 19-22 травня.

На уточнююче запитання, чи буде новий український основний бойовий танк "Оплот" представлений під час проведення військового параду 24 серпня на Хрещатику, міністр зауважив, що остаточне рішення стосовно проведення параду Президентом України - Верховним головнокомандувачем Збройних сил ще не прийнято.

"Але ми повинні показати наші нові зразки озброєння і військової техніки, і обов"язково треба показати новий український танк "Оплот"", - сказав Єхануров, додавши, що найближчим часом цей танк буде прийнято на озброєння ЗСУ.

"Цікаво було б нам його представити світові, я думаю, що разом з Міністерством промислової політики, з об"єднанням "Малишева" ми це зробимо", - висловив сподівання міністр оборони, зауваживши, що для цього не обов"язково проводити парад.

Єхануров зазначив, що зараз розглядаються різні варіанти формату і масштабності відзначення Дня Незалежності на головній вулиці столиці.

"Але остаточне рішення ще не прийнято", - підкреслив він, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Єхануров хоче похвалитись новим танком на День Незалежності (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути